- Reakcje/Polubienia
- 71
Do poczytania
Czym jest ACTA ?
Minister Boni prosi Premiera o nie podpisywanie ACTA
Nadchodząca wojna z komputerami ogólnego przeznaczenia
Wkurrr....mnie ten świat
ala - do czego to wszystko zmierza ?? ??
A to u naszego wielkiego brata -Megaupload zamknięte przez FBI. Odwet Anonymous
Czym jest ACTA ?
Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
A to u naszego wielkiego brata -Megaupload zamknięte przez FBI. Odwet Anonymous
Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!

i co oni wyprawiają to rzygać mi się chce Totalna obłuda i zakłamanie dla dobra obywateli ( czytaj ) dla siebie My się nie liczymy - mamy być jak owieczki - za głośno nie beczeć i dać się strzyc
zatrzymany, przesłuchiwany czytaj torturowany i zabity bez wyroku sądu. Sprawa z ACTA i PIPA już od pewnego czasu krąży po internecie jednakże od niedawna ludzie dowiadują się o tym na szeroką skalę. Oglądając dzisiaj jakiś teledysk na YT przeczytałem ciekawy komentarz, który mówił o tym, że jak ACTA i PIPA zostaną podpisane to już takich teledysków nie będzie. Nie będzie niczego tak jak to Kononowicz w jednym ze swoich wystąpień powiedział. Cenzura internetu jest globalnym zapychaniem gęby brudną szmatą. Mam nadzieję, że jednak ktoś pójdzie po rozum do głowy i nie poleci na to żeby taki pakt podpisać. Znając nasze bystre umysły z rządu tak może się stać. Z drugiej strony kraje, w których takie prawo nie będzie obowiązywać przeżyją szturm bo to właśnie u nich będą stawiać serwery. Sześcian ma wiele stron wiec z kolejnej jego strony zastanawiam się kto będzie finansował walkę z tym jakże nielegalnym procederem. No i na koniec po za zniewoleniem świata i odcięciem od informacji etc. zastanawiam się nad sensem posiadania internetu. heh. Po co mi i miliardom użytkowników na całym świecie jeśli tak na prawdę nie będziemy mogli nic zrobić. W końcu ludzie wyjdą z domów na ulice