ibVPN Premium za darmo

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29980
Miasto
Trololololo
Re: ibVPN Premium accounts

Thanks caxton :D

Naits

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6

1 miesiąc ? :) chyba oni żartują :)

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29980
Miasto
Trololololo
A

Anonymous

Za darmo Invisible Browsing VPN (ibVPN Premium Total). Promocja obejmuje 3-miesięczne konto premium. Do końca pozostały 2 dni, 20 godzin, 43 minuty. :hippie
ibVPN works on: Windows, MacOS, Linux, Android, iOS, DD-WRT & Sabai Routers. VPN protocols: OpenVPN, PPTP, L2TP and SSTP.

- Surf the web free and anonymously.
- Keep safe from 3rd party tracking, so as not to be hacked.
- Browse the web from public hotspots in secure conditions.
- Hide your real public IP address.

Premium Total plan features:
- 50+ VPN servers, 2000+ dynamic IPs located in: US, UK, DE, NL, CA, IE, FR, CH, LU, RO, RU, SE, HK, ES, IT, PA, AU, TR, EG, FI, SG, JP, NZ
- DNS service included
- Torrent in 5 countries
- OpenVPN, PPTP, L2TP & SSTP supported
- VPN Clients for Windows, Mac, iOS & Android

Źródło: windowsdeal.com

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

lugger

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1593
angellomichel387 - klucze Nortona jakie oferujesz do sprzedaży chyba nie są legalne? A jak tak to wywal tę reklamę. Nie wiem czy Oxy zgodzisz się ze mną ale to chyba nie miejsce na promowanie tego typu własnej "przedsiębiorczości".

angellomichel387

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
1052
lugger napisał:
angellomichel387 - klucze Nortona jakie oferujesz do sprzedaży chyba nie są legalne? A jak tak to wywal tę reklamę. Nie wiem czy Oxy zgodzisz się ze mną ale to chyba nie miejsce na promowanie tego typu własnej "przedsiębiorczości".
A skąd ty mozesz wiedziec czy nie są legalnie ??!!!Są całkowicie legalne !!!więc się nie pruj chłopczyku a dla ciebie to jest pan Oxy i piszę sie początek z dużej !!!I nie spamuj bo piszesz nie w temacie !!!!!

A

Anonymous

Czyli nic nie warte no cóż odpuszczę sobie instalowanie ,dzięki za odpowiedź :piwko

lugger

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1593
angellomichel387 napisał:
lugger napisał:
A skąd ty mozesz wiedziec czy nie są legalnie ??!!!Są całkowicie legalne !!!więc się nie pruj chłopczyku a dla ciebie to jest pan Oxy i piszę sie początek z dużej !!!I nie spamuj bo piszesz nie w temacie !!!!!

Z reguły nie polemizuje z prymitywnymi wypowiedziami ale kilka ładnych lat prowadzę firmę IT i trochę znam filozofię Symanteca. Jestem pewien, że ta dystrybucja nie może być legalna. Klucze po 17 zeta za roczny pakiet? Tak tak oczywiście kit można żenić, że pochodzą z japońskich czy chińskich gazet tylko po kilku dniach pakiet będzie zablokowany z prośbą o kupno legalnego klucza. Gdyby jednak jakimś cudem Symantec podarował ci gratis paczkę kluczy po cenie 10 zeta - (bo coś musisz zarobić) to nie uciekałbyś się do tak prymitywnej reklamy. To po primo. A po duo to myślę, że Oxy zna etykietę netu i nie byłby szczęśliwy gdyby na forum używać zwrotu per Pan. I najlepiej niech każdy będzie adwokatem siebie. Na koniec: gdybym się mylił to na wszelki wypadek porobiłem screeny i prześlę do Symanteca.

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12369
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Przecież ten sposób z NIS za 17 złotych jest powszechnie znany i nie wiem po co kolega umieszcza taką informację w podpisie skoro każdy może sobie zakupić bez zbędnych pośredników.

Wchodzimy tutaj:

i kupujemy NIS za 20zł. Podczas wpisywania danych wystarczy dokonać zakupu na firmę podając NIP i wówczas nie płacimy VATu i wyjdzie 17zł.

Edit:
Wiedziałem, że gdzieś to na forum jest ale nie mogłem znaleźć. Teraz sie udało:

Do góry