Kaspersky Antivirus 2013 za darmo (na rok )

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29977
Miasto
Trololololo
Kaspersky Antivirus 2013 za darmo na rok dla posiadaczy płyt głównych Aus Rampage IV , V Maximus, Maximus IV, Crosshair V.
Available upgrade model list:

Rampage IV series
Maximus V series
Maximus IV series
Crosshair V series
Strona z promocją.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

luger

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
32
Miasto
Poznań
Dobra, jeżeli mam inną płytę główną to nie ma ci tego ściągać? Instalator rozpoznaje model płyty czy jak?

rafalp86

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
457
Trzeba zainstalować i samemu sprawdzić jak to jest.

rafalp86

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
457
Raczej ma to związek z płytą główną, pewnie Kaspersky wyszukuje jakieś pliki na komputerze które są zainstalowane do płyty głównej lub wykrywa samą nazwę płyty i lipa :(

OnSam

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Potwierdzam, działa z instalkami od producenta, w tym też wersja PL - dzięki za instrukcje :)

janekzawo

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Witam
wypakowuję winrarem , prubowałem 7-zip i mam tylko plik "KAV13.0.1.4190_ROG" i nie mam innej opcji, jak mam wyodrębnić pliki? pomóżcie

Piotr13

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
65
janekzawo napisał:
Witam
wypakowuję winrarem , prubowałem 7-zip i mam tylko plik "KAV13.0.1.4190_ROG" i nie mam innej opcji, jak mam wyodrębnić pliki? pomóżcie
Zastosuj się do wskazówek zawartych na stronie.
W skrócie:
Instalujesz 7-zip
Ściągasz "KAV13.0.1.4190_ROG" i wypakowywujesz (bo jest spakowany zipem)
Klikasz na wypakowany plik PPM wybierasz opcję "7-Zip->Extract to KAV13.0.1.4190_ROG", po zakończeniu wypakowywania wchodzisz do ww. katalogu, kopiujesz plik "cbi.dll" i wklejasz go do utworzonego wcześniej folderu w C:\Program Files\Kaspersky Lab\Kaspersky Anti-Virus 2013 lub C:\Program Files (x86)\Kaspersky Lab\Kaspersky Anti-Virus 2013 (w zależności od wersji systemu).
Później w "Opcjach folderów i wyszukiwania" -> w zakładce "Widok" wybierasz opcję "Pokaż ukryte pliki, foldery i dyski" i OK (tak jest w Windows 7, który posiadam). Tworzysz w katalogu ProgramData 2 foldery, aby cała struktura wyglądała tak: C:\ProgramData\Kaspersky Lab\AVP13\Data lub C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP13\Data (w zależności od wersji systemu) i wklejasz do niego plik licencji* i instalujesz Polską wersję KAV
*plik licencji (tzw. klucz) wyodrębniasz z utworzonego na początku katalogu "KAV13.0.1.4190_ROG" klikając dwukrotnie w plik "kavkis.cab" i kopiując plik "_1AA7CD13.key".

janekzawo

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Udało mi się zrobić tak jak napisałeś ale po instalacji polskiej wersji chce klucz do aktywacji pełnej wersji?

mm licencję testową na 30 dni, w moim folderze c/PROGRAM FILES/KASPERSKY LAB/AVP13/DATA , wkleiłem plik z kluczem i w tym folderze więcej nie ma nic (po instalacji) zobaczcie czy macie jakieś pliki w ty folderze, dzieki

Piotr13

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
65
janekzawo napisał:
mm licencję testową na 30 dni, w moim folderze c/PROGRAM FILES/KASPERSKY LAB/AVP13/DATA , wkleiłem plik z kluczem i w tym folderze więcej nie ma nic (po instalacji) zobaczcie czy macie jakieś pliki w ty folderze, dzieki
Klucz wklejasz do katalogu ProgramData\Kaspersky Lab\AVP13\Data, który domyślnie jest ukryty.

Do góry