Biuro PowerArchiver za darmo !

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29517
Miasto
Trololololo
PowerArchiver 2012 Standard – to jedno z najlepszych narzędzi do kompresji i dekompresji plików.Program obsługuje między innymi takie formaty jak ZIP, CAB, LHA (LHZ), TAR, TAR.GZ, TAR.BZ2, BH, RAR, ACE, ARJ, GZIP, ARC, ZOO i wiele innych.Pozwala tworzyć archiwa samorozpakowujące, zabezpieczać je hasłem, posiada narzędzia do naprawy, dzielenia i konwertowania archiwów i co ważne integruje się z systemowym Explorerem co znacząco ułatwia wykonywanie operacji na plikach.

PowerArchiver 2012 Standard posiada wbudowaną przeglądarkę plików graficznych która obsługuje formaty TXT, RTF, GIF, PNG, BMP, ICO, TIFF, GFI, SGI, EMF, WMF, PPM i wiele innych.Dodatkowo program integruje się z zainstalowanym na komputerze użytkownika programem antywirusowym pozwalając na przeskanowanie archiwów, pozwala na zmianę skórek, podgląd plików przed rozpakowaniem oraz wykorzystuje w pełni możliwości procesorów wielordzeniowych co przekłada się na szybszą kompresję i dekompresję.PowerArchiver 2012 Standard oferuje najszybszy silnik dekompresji archiwów RAR na rynku.Śmiało można napisać że PowerArchiver 2012 Standard jest jednym z najlepszych programów do kompresji i dekompresji plików i stanowi świetną alternatywę dla programu WinRar.

Program posiada interfejs w języku polskim, dodatkowo pozwala na instalację wtyczek rozszerzających jego możliwości.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Naits

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Re: PowerArchiver 2012 Standard za darmo !

Jest to wersja 13.01.04 przygotowana specjalnie dla GOTD
Niestety pobrana instalka z sieci do tej wersji nie kupuje klucza z GOTD
(pomijam już że trzeba też Name wpisać) a w tej z promocji wpisuje się sam klucz
może ktoś miły wyciągnie instalkę poprawną :)

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
802
Miasto
Hajnówka

oryginalna instalka:

read me (z kluczem)

Proszę sprawdzić u mnie działa...

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144

Naits napisał:
Jest to wersja 13.01.04 przygotowana specjalnie dla GOTD
Niestety pobrana instalka z sieci do tej wersji nie kupuje klucza z GOTD
(pomijam już że trzeba też Name wpisać) a w tej z promocji wpisuje się sam klucz
może ktoś miły wyciągnie instalkę poprawną :)

Może kolega Emmers :scratch

ja3f

Świeżak
Reakcje/Polubienia
1

Program pobrany ze strony ma wyższą wersję tak ostatnio twórcy GOTD się zabezpieczają.W niektórych przypadkach działa trik z podmianą plików.W obecnej promocji dotyczy to tylko 1 pliku który po instalacji dema musimy zamienić tym zainstalowanym z GOTD a jest to sam exe aplikacji czyli POWERARC.EXE.

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
802
Miasto
Hajnówka

ja3f napisał:
Program pobrany ze strony ma wyższą wersję tak ostatnio twórcy GOTD się zabezpieczają.W niektórych przypadkach działa trik z podmianą plików.W obecnej promocji dotyczy to tylko 1 pliku który po instalacji dema musimy zamienić tym zainstalowanym z GOTD a jest to sam exe aplikacji czyli POWERARC.EXE.
Po co te kombinacje skoro jest oryginalny instalator i można go wykorzystać...
Pozdrawiam.

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144

Dzięki Emmers jest okay !

:piwko

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
802
Miasto
Hajnówka

Odbiegnę trochę od tematu Power Archver pozostając przy kompresji,niedawno zrobiłem swoją wersję (nowy interfejs) programu 7-zip...napisałem o tym tutaj:

Jeśli ktoś ma ochotę wypróbować,to zapraszam.

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7420

Witam!
Dzięki Emmers wszystko działa. :suuper :suuper

al

Marszałek Forum
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12182
Miasto
Somewhere over the rainbow.

Emmers napisał:
Odbiegnę trochę od tematu Power Archver pozostając przy kompresji,niedawno zrobiłem swoją wersję (nowy interfejs) programu 7-zip...napisałem o tym tutaj:

Jeśli ktoś ma ochotę wypróbować,to zapraszam.

Po instalacji Twojej wersji niestety zginęła mi opcja z menu kontekstowego a ja lubię korzystać z 7zipa poprzez prawoklik. Ale przyznaję, że wizualnie prezentuje się okazale:)

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
802
Miasto
Hajnówka

Po restarcie powinno pojawić się munu kontekstowe po polsku, możesz również ustawić je w opcjach.

al

Marszałek Forum
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12182
Miasto

Emmers napisał:
Po restarcie powinno pojawić się munu kontekstowe po polsku, możesz również ustawić je w opcjach.

W opcjach od razu ustawiłem wszystko a mimo to brak 7zip w menu kontekstowym. Jeśli kliknę PPM na plik w menadżerze programu to jest ale jeśli to robię w innym miejscu to już nie ma, np. jeśli chcę dodać do archiwum plik znajdujący się w "Moich dokumentach" to nie mogę tego zrobić za pomocą PPM.

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
802
Miasto
Hajnówka

Odinstaluj i zainstaluj na nowo, u mnie wszystko działa jak należy, też korzystam z PPM

al

Marszałek Forum
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12182
Miasto

Problem jest chyba w tym, że Twoja wersja jest 32 bitowa i na moim 64 bitowym Win7 po prostu nie będzie widniał 7zip w menu kontekstowym.

Do góry