ScanMyReg za darmo !

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29517
Miasto
Trololololo
ScanMyReg jest najszybszym i najbardziej efektywnym narzędziem przeznaczonym do naprawy i optymalizacji rejestru systemu Windows.ScanMyReg skanuje rejestr systemu Windows i znajduje niepoprawne lub nieaktualne wpisy w rejestrze, a następnie je naprawia dzięki czemu system będzie działał szybciej i będzie wolny od błędów.

Program także defragmentuje rejestr (zalecane wykonanie po czyszczeniu rejestru) oraz pozwala wykonać jego pełną kopię zapasową.
http://programyzadarmo.net.pl/goto/162077

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7420
Niestety program przyjmuje klucz a po restart nie zalogowany ?

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29517
Miasto
Trololololo
Autor: Włodzimierz dnia 01.12.12 o godz. 11:24 Edytuj

Szanowni Panowie, problem niewielki. Należy samemu wpisać numer licencji, bez kopiowania i wklejania. To wszystko!.

sonia

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
44
Zainstalować program, uruchomić jako administrator na Windows7, klucz kopiujemy i wklejamy, program będzie po po nownym uruchomieniu jako zarejestrowany.

Artur

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Na Windows 8 64 żadna z tych opcji nie działa

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
802
Miasto
Hajnówka
Instalator z jednych z poprzednich promocji, Instaluje się w wersji zarejestrowanej, Można bez problemu aktualizować program do najnowszej wersji bez utraty licencji

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Pozdrawiam

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
802
Miasto
Hajnówka
A tu jest dzisiejsza magiczna instalka , klucz z dzisiejszej promocji
scanmyreg.jpg

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Pozdrawiam
PS , Nie aktualizowałem wcześniejszego postu, ponieważ jest zupełnie inny instalator, chociaż program ten sam i efekt również.

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Instalacja przebiegła bezproblemowo (nie wiem skąd te problemy paru osób?).
Program, mimo że specjalistyczny od rejestru, to zbyt inwazyjny chyba nie jest (może zbyt pobieżny?). Zrobiłem nim skan i pokazał 130 błędów. Następnie przeskanowałem rejestr Jet Cleanem. Wynik:450 błędów. Naprawiłem błedy Jet Cleanem, a potem przeskanowałem jeszcze raz ScanMyReg. Teraz pokaz już tylko 30 błędów. To wskazywałoby jednak na większą wykrywalność bezpiecznego w końcu narzędzia jakim jest Jet Clean.

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
802
Miasto
Hajnówka
Manila napisał:
Instalacja przebiegła bezproblemowo (nie wiem skąd te problemy paru osób?).
Program, mimo że specjalistyczny od rejestru, to zbyt inwazyjny chyba nie jest (może zbyt pobieżny?). Zrobiłem nim skan i pokazał 130 błędów. Następnie przeskanowałem rejestr Jet Cleanem. Wynik:450 błędów. Naprawiłem błedy Jet Cleanem, a potem przeskanowałem jeszcze raz ScanMyReg. Teraz pokaz już tylko 30 błędów. To wskazywałoby jednak na większą wykrywalność bezpiecznego w końcu narzędzia jakim jest Jet Clean.

Z błędami rejestru i ich wykrywaniem przez różne programy jest jak z oceną przez sędziów jazdy figurowej na lodzie... Chyba nie muszę tłumaczyć porównania.
Dlaczego po pierwszym skanowaniu i usunięciu błędów pojawiają się nowe, często więcej niż wcześniej?
Wynika to z usunięcia błędnego klucza w pierwszej fazie , do którego nawiązują inne klucze czy wpisy. Po usunięciu takie związane z usuniętym wcześniej kluczem klucze i wpisy stają się automatycznie błędne,toteż zawsze warto po pierwszym skanowaniu i naprawie przeprowadzić kolejne, aż do gruntownego wyczyszczenia. Chociaż i tak żaden program nie wyczyści zbędnych wpisów i błędnych kluczy dokładnie.

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Ten program to jakaś kopia (i do tego uboższa) RegClean Pro. jakiś czas temu sprawdzałem instalkę ScanMyReg ze starego numeru PCFormat i program aktualizuje się do nowszej wersji. :klawik.

tadeusz242

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
162
Miasto
Kraków
Witam. Wpisuję wszystkie dane rejestracyjne prawidłowo i tak nie chce się zarejestrować wyskakuje kup produkt.

Do góry