Wondershare Flash Gallery Factory za darmo

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30103
Miasto
Trololololo
Wondershare Flash Gallery Factory Standard to bardzo prosty w obsłudze program do tworzenia pokazu slajdów (pokazów zdjęć i prezentacji ze zdjęć ).Prezentacje są tworzone w formacie SWF lub HTML. Przygotowane prezentacje możesz wykorzystywać przy produkcji stron i portali internetowych, wysłać przez pocztę e-mail czy utworzyć własny wygaszacz ekranu.

Wondershare Flash Gallery Factory Standard zawiera szereg narzędzi które czynią, że tworzone prezentacje wyglądają profesjonalnie i efektownie. Program zapewnia szeroki zakres szablonów flash, które mogą zostać wykorzystane do pokazu zdjęć flash lub album zdjęć online na ślub, wakacje, dzieci, itp.
Strona z promocją

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
kod kuponu

waldi

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
65434
Program miał być po angielsku-jest po niemiecku.Ale i tak wart uwagi.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30103
Miasto
Trololololo
pobierz angielski, instalator i powinno grać.Ja nie sprawdzam każdej promocji, jeśli był wcześniej program na który np:dziś jest promo to podmieniam tylko linki do stronki i to wszystko.

mikroczar

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Witam, zmieniłem w linku z "de" na "en" i zng.. nie da się, chyba że coś nie tak zrozumiałem :)

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Recepta jest prosta:
Wejdź do folderu w którym zainstalowany jest program i usuń folder Languages, uruchom program . Będzie już w języku Szekspira.

Jakby były problemy tu jest spakowany folder Languages z angielskimi plikami językowymi. Zrobiłem instalkę angielskiej wersji ale ma prawie 90 MB

hojlo1

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Dzięki za podpowiedź.
Zmienilem tylko nazwę folderu (by plików nie tracić) na OLD Languages i też zadziałało.

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
hojlo1 napisał:
Dzięki za podpowiedź.
Zmienilem tylko nazwę folderu (by plików nie tracić) na OLD Languages i też zadziałało.

Jak lubisz język niemiecki to zachowaj niemieckie pliki językowe ja zmieniłem sobie na angielskie.

Cierpliwi mogą sobie przetłumaczyć na polski, ale roboty trochę będzie.

Do góry