Witam !!
Problem mam następujący:
Od jakiegoś czasu nie chcą mi się zainstalować pobrane aktualizacje dla Microsoft Office 2003 SP3. System wyświetla mi informację o błędzie, którego jednak nie mogę naprawić. Mało tego! Od jakiegoś czasu po uruchomieniu Outlooka 2003, przy próbie pobierania nowej poczty, program się wiesza i od tej chwili nie można połączyć się z internetem przez jakąkolwiek przeglądarkę
. Zamknięcie Outlooka nic nie daje, bo w menedżerze zadań widoczny jest jego proces i nie można go ręcznie wyłączyć - odmowa dostępu :ireful . Dostęp do internetu przywraca dopiero restart komputera z jednoczesnym restartem modemu. Jeśli po tym wszystkim otwieram ponownie Outlooka, to sytuacja z odcięciem internetu się powtarza. Próbowałem naprawić instalację lub ponownie zainstalować pakiet Office, ale za każdym razem pojawia mi się komunikat o błędzie uniemożliwiającym ten proces ?? . Widzę jakieś powiązanie niemożności zainstalowania aktualizacji dla Office 2003 z wadliwą pracą Outlooka i blokowaniem dostępu do internetu.
Mój system to Windows 7 64-bit SP1.
Jeśli ktoś ma jakiś pomysł na rozwiązanie problemu, to byłbym wdzięczny za pomoc
.
Kod błędu wyświetlany przy historii aktualizacji to: 52F, natomiast w Podgłądzie zdarzeń Windows wyświetla się taki komunikat: Instalacja nie powiodła się: system Windows nie mógł zainstalować następującej aktualizacji, ponieważ wystąpił błąd 0x80070643: Aktualizacja zabezpieczeń produktu Office 2003 (KB2726929).
Problem mam następujący:
Od jakiegoś czasu nie chcą mi się zainstalować pobrane aktualizacje dla Microsoft Office 2003 SP3. System wyświetla mi informację o błędzie, którego jednak nie mogę naprawić. Mało tego! Od jakiegoś czasu po uruchomieniu Outlooka 2003, przy próbie pobierania nowej poczty, program się wiesza i od tej chwili nie można połączyć się z internetem przez jakąkolwiek przeglądarkę

Mój system to Windows 7 64-bit SP1.
Jeśli ktoś ma jakiś pomysł na rozwiązanie problemu, to byłbym wdzięczny za pomoc

Kod błędu wyświetlany przy historii aktualizacji to: 52F, natomiast w Podgłądzie zdarzeń Windows wyświetla się taki komunikat: Instalacja nie powiodła się: system Windows nie mógł zainstalować następującej aktualizacji, ponieważ wystąpił błąd 0x80070643: Aktualizacja zabezpieczeń produktu Office 2003 (KB2726929).