Konkurs!Kepard VPN Premium

Status
Zamknięty.

angellomichel387

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
1052
Dzięki życzliwości Firmy Kepard
za co bardzo dziękuje :klawik.
mam do rozdania 15x 6 miesięcznych licencji
Znakomitego VPN
Kepard VPN Premium

562cc8579fb5a7b8med.jpg

Zapraszam na oficjalną stronę Kepard VPN
  • http://www.kepard.com/

Dlaczego ??
Kepard VPN Premium
Ponieważ Jest Najlepsze !!

Kepard VPN Premium
e8bfa60bdbbaff38med.jpg

Bezpieczeństwo w Internecie
Korzystanie z VPN zapewni bezpieczne połączenie podczas korzystania z internetu, które zapobiega kradzieży twoich danych.

a51f31021f9cfc52med.jpg

Internet Privacy
Będzie pilnować twojej nieustalonej tożsamości w internecie poprzez przypisanie do ciebie inny adres IP, który zagwarantuje anonimowość.

cfeecbe5643d3de7med.jpg

Wolność Internetu
Dostęp, Do stron które zostały zakazane
Dostęp do treści z witryn z ograniczeniami ze względu na kraj

625ac07212ad0ff5med.jpg

Wysoki poziom szyfrowania
szyfrować cały ruch internetowy za pomocą sprawdzonych bezpiecznych protokołów
,takich jak protokół L2TP / IPSec.

Dlaczego Kepard VPN?
44c23f13000688e1med.jpg

Obsługuje
OpenVPN, L2TP, PPTP
Połącz się
z dwóch lokalizacji w tym samym czasie
24x7 x365 Wsparcie użytkowników
NAT Firewall
Do 256-bitowe szyfrowanie
Windows, Linux, MacOS, Android, iOS
Offshore usługodawcą
Nieograniczony ruch
Doskonała prędkość
Ściąganie torrent i P2P na serwerach NL
Łatwa w obsłudze aplikacja

0c4e16b55e20d5afmed.jpg
b0ae8f1983a6c374med.jpg

4c885317f0bbd5ccmed.jpg
ad0195fdaf202f34med.jpg

VPN lub Virtual Private Network to metoda używana do dodawania bezpieczeństwa i prywatności w sieciach prywatnych i publicznych, takich jak Wi-Fi hotspotów i sieci Internet. VPN są najczęściej stosowane przez przedsiębiorstwa w celu ochrony poufnych danych. Jednakże, używając prywatnego VPN staje się coraz bardziej popularne, Bezpieczeństwo zwiększa się z VPN, ponieważ początkowy adres IP użytkownika zostanie zastąpiony jednym od operatora sieci VPN. Kepard Premium VPN to usługa zapewniająca łatwe zabezpieczenie połączenie z Internetem. Oprogramowanie to chroni przed hakerami kradzież danych osobowych, nawet w miejscach publicznych przy użyciu Wi-Fi. Dokonywać bezpiecznych transakcji online bez obawy o przechwycenie danych. Zachowasz anonimowość poprzez swoją tożsamość online ukrytą. Dostęp do zablokowanych witryn, które mają ograniczenia regionalne lub zostały zakazane i surfowanie po Internecie bez żadnych ograniczeń. Również użyć Kepard aby uzyskać dostęp do VoIP i sieci społecznych w krajach, w których te usługi są ​​zablokowane.
6c0cb15a308db2d1med.jpg

Dane wymagane przez firme to imie i adres e-mail

Zasady konkursu
1.Napisz w kilku zdaniach dlaczego chcesz wygrać Kepard VPN Premium
2. Komentarz w języku Polskim lub Angielskim
3.Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 24.04.2016

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random
i będę miały 24 godz. na potwierdzenie wygranej przez PW

destruktor13

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Wydaje się że dobry VPN, z dodatku wersją na androida.Nie mam na smartfonie żadnej licki na tego typu apke więc się przyda.

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
209
Dziękuję za ten konkurs angellomichel387! :piwko
VPN z serwerami w kilku krajach,niepozorny,niedrogi, ale spełnia dobrze swoja rolę. Miałem kiedyś jakiś krótkoterminowy pakiet. Za to nielimitowana prędkość i brak limitów to wielki plus.

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Dziękuję angellomichel387 za kolejny konkurs! :ok
Kepard Premium VPN zapewnia łatwe zabezpieczenie połączenia z internetem. Chroni użytkownika przed hakerami i kradzieżą danych osobowych, nawet w miejscach publicznych przy użyciu Wi-Fi. Z chęcią korzystałabym z tego oprogramowania na moim lapku, który używam "na wynos".

mdfire

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Jestem właśnie po lekturze książki "Zero" autorstwa Marca Elsberga i muszę przyznać, że książka to otworzyła mi oczy na kwestie bezpieczeństwa danych. W związku z tym zacząłem się rozglądać za dobrym rozwiązaniem VPN i po przeanalizowaniu kilku programów doszedłem do wniosku, że Kepard VPN Premium spełnia wszystkie moje wymagania - zapewnia niezłą szybkość połączenia, duże bezpieczeństwo i jest relatywnie niedrogi.

scot

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
91
Thanks for the giveaway.

Never used Kepard VPN Premium but it seems to be a good VPN provider.

Using VPN you'll have a secure connection when surfing the Internet, which will prevent data hack and helps access sites that have been banned, blocked and restricted sites.
It will keep your identity unknown on the internet by assigning to you a different IP, that will guarantee anonymousness and also encrypts your entire Internet traffic by using trusted secure protocols, such as L2TP/IPsec protocol.

juhuhu

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
Chciałbym wygrać by przetestować tego vpn-a nigdy nie miałem możliwości sprawdzić co on jest wart. 6 miesięcy to wystarczający okres by wyrobić sobie opinie.

Solano

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Wow. I love Kepard and i want 1 license for me. Thank you very much. Kepard=Gerapd - the fast animal in the world!

ahmet100

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
thank for the offer
I need it to bypass several restrictions on social media (facebook twitter etc), i think vpn is the only solution for this

alojzy

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
Dzięki organizatorowi za konkurs. Anonimowość w sieci to ważna sprawa, nieraz korzystam z VPN, chętnie przetestuję tego. Proszę o dołączenie mnie do konkursu

A

Anonymous

Króciutko! Kończy mi się licencja z promocji na CyberGhost. Muszę przyznać, że nie znam VPN-u Kepard. Jest szansa, gdybym wygrała, aby się zapoznać z nowym programem.
Dzięki za konkurs angellomichel387, który wysypał ich ostatnio dosyć sporo. :)

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Pilnie potrzebny mi jest VPN do ochrony prywatności. Do tej pory używałem programu konkurencyjnego, ale skończyła się licencja.Dlatego chętnie przygarnę Kepard VPN Premium.

hakah

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
160
I like Kepard VPN Premium as it is rather affordable and easy to use application.

Thanks for this Giveaway !!!

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne
Dziękuję za konkurs!

Aktualnie nie mam już licencji na żadną usługę VPN, a cenię prywatność. Przydałby się.

:england

Areopagita

Status
Zamknięty.
Do góry