Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia Wam maksymalnej wygody przy korzystaniu z naszej strony. Korzystają z nich również firmy reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartych w cookies kliknij "Akceptuj", w przeciwnym wypadku wyłącz ciasteczka dla tej witryny w ustawieniach swojej przeglądarki. Akceptuj

Pytanko do użytkowników PZD

Co zmienić na forum

Re: Pytanko do użytkowników PZD

Postprzez Securitas » 17 Paź 2016 14:18

Świetny pomysł.W gronie użyszkodników mamy przeciez osoby które znają sie na żeczy wiec oprócz rekomendacji dla programu bedzie mozna stworzyc jakies poradniki.
Moim zdaniem byłby to spory krok do przodu w rozwoju forum.
Awatar użytkownika
Securitas
Fąfel
Fąfel
 
Posty: 1036
Rejestracja: 12 Cze 2010 11:32
Miejscowość: Białystok
Pochwały: 144

Re: Pytanko do użytkowników PZD

Postprzez wojtek758 » 17 Paź 2016 14:18

To co idzie na pierwszy ogień?
wojtek758
Zielony
Zielony
 
Posty: 90
Rejestracja: 19 Wrz 2012 17:58
Pochwały: 14

Re: Pytanko do użytkowników PZD

Postprzez Elvis_JXL » 17 Paź 2016 14:22

W nagrodę dla testujących skrzynka wódki :chlanie walory:
Webroot SecureAnywhere + Sandboxie + Windows Firewall Control + 1Password 4
Elvis_JXL
Ekspert
Ekspert
 
Posty: 1686
Rejestracja: 21 Cze 2012 21:35
Pochwały: 677

Re: Pytanko do użytkowników PZD

Postprzez piotr8989 » 17 Paź 2016 14:24

Bardzo fajny pomysł.
Awatar użytkownika
piotr8989
Gawędziarz
Gawędziarz
 
Posty: 132
Rejestracja: 24 Wrz 2012 17:50
Pochwały: 3

Re: Pytanko do użytkowników PZD

Postprzez al_arsen » 17 Paź 2016 14:28

Odpowiadając na pytania co pierwsze do oceny to czekamy na to czy chcecie się w to zaangażować. Lista potencjalnych programów już jest :cool.

Armaros napisał(a):Witam

Zaraz pewnie spadnie na mnie stos krytyki ale taka jest już mentalność rodaków. hihihi:
Ale moim skromnym zdaniem taki dział jest zbyteczny . Odrazu odpowiadam na
pytanie czemu. Wystarczy w google wpisać np.... OpenOffice opinie i mamy mnóstwo
porad podpowiedzi opini itd... Zauważyłem że na tej stronie i nie tylko ludzie albo
są leniwi albo nie potrafią korzystać z internetu. Czasami zadają tak banalne pytania
a wystarczy posłużyć sie googlami by znaleźć odp.... To tyle mojego :hi



Nie będzie krytyki tylko konstruktywna odpowiedź. Wchodząc na różne stronki z googla dostaniesz informację dotyczącą danego softu i to nie podlega dyskusji. Jednak dostaniesz ja od usera którego nie znasz. Wiele osób wchodzi na PZD i pyta o radę bo już kiedyś to zrobili i dostali pomocną odpowiedź i teraz mają zaufanie do konkretnej osoby albo i do całego forum. Jak pomysł nie wypali to trudno ale jeśli ktoś z tego skorzysta to będzie dobrze. :hippie
Image


Music was better when ugly people were allowed to make it.
Awatar użytkownika
al_arsen
Administrator
Administrator
 
Posty: 1982
Rejestracja: 22 Lip 2012 15:04
Pochwały: 458

Re: Pytanko do użytkowników PZD

Postprzez OXYGEN THIEF » 17 Paź 2016 14:35

Zawsze możecie też podać wasze propozycje odnośnie programów które będziemy badać walory:

a jeśli chodzi o opinie z google to przeważnie odsyłają do dp.pl a czytając tamte komentarze można zwariować bo często gęsto prowadzone są tam pojedynki typu "mój program jest lepszy i tyle" lub "korzystam z programu X więc będę źle pisał o każdym innym"
Ziemia ma skórę, a ta skóra ma choroby. Jedną z nich jest człowiek.
am I a part of the cure, or am I part of the disease ?
Awatar użytkownika
OXYGEN THIEF
Administrator
Administrator
 
Posty: 20098
Rejestracja: 26 Maj 2010 06:41
Miejscowość: 38°05'N - 46°18'E
Pochwały: 1117

Re: Pytanko do użytkowników PZD

Postprzez keram » 17 Paź 2016 14:38

Bardzo dobry pomysł.
keram
Zielony
Zielony
 
Posty: 19
Rejestracja: 22 Kwi 2013 15:54
Pochwały: 3

Re: Pytanko do użytkowników PZD

Postprzez al_arsen » 17 Paź 2016 14:42

OXYGEN THIEF napisał(a):Zawsze możecie też podać wasze propozycje odnośnie programów które będziemy badać walory:

a jeśli chodzi o opinie z google to przeważnie odsyłają do dp.pl a czytając tamte komentarze można zwariować bo często gęsto prowadzone są tam pojedynki typu "mój program jest lepszy i tyle" lub "korzystam z programu X więc będę źle pisał o każdym innym"



Na dp.pl AppGuard ma dwie i pół gwiazdki od userów hihihi:
Image


Music was better when ugly people were allowed to make it.
Awatar użytkownika
al_arsen
Administrator
Administrator
 
Posty: 1982
Rejestracja: 22 Lip 2012 15:04
Pochwały: 458

Re: Pytanko do użytkowników PZD

Postprzez jawy1962 » 17 Paź 2016 14:42

Super. Jestem na TAK.
Awatar użytkownika
jawy1962
Zielony
Zielony
 
Posty: 70
Rejestracja: 17 Wrz 2012 22:21
Pochwały: 11

Re: Pytanko do użytkowników PZD

Postprzez Armaros » 17 Paź 2016 15:34

al_arsen napisał(a):Odpowiadając na pytania co pierwsze do oceny to czekamy na to czy chcecie się w to zaangażować. Lista potencjalnych programów już jest :cool.

Armaros napisał(a):Witam

Zaraz pewnie spadnie na mnie stos krytyki ale taka jest już mentalność rodaków. hihihi:
Ale moim skromnym zdaniem taki dział jest zbyteczny . Odrazu odpowiadam na
pytanie czemu. Wystarczy w google wpisać np.... OpenOffice opinie i mamy mnóstwo
porad podpowiedzi opini itd... Zauważyłem że na tej stronie i nie tylko ludzie albo
są leniwi albo nie potrafią korzystać z internetu. Czasami zadają tak banalne pytania
a wystarczy posłużyć sie googlami by znaleźć odp.... To tyle mojego :hi



Nie będzie krytyki tylko konstruktywna odpowiedź. Wchodząc na różne stronki z googla dostaniesz informację dotyczącą danego softu i to nie podlega dyskusji. Jednak dostaniesz ja od usera którego nie znasz. Wiele osób wchodzi na PZD i pyta o radę bo już kiedyś to zrobili i dostali pomocną odpowiedź i teraz mają zaufanie do konkretnej osoby albo i do całego forum. Jak pomysł nie wypali to trudno ale jeśli ktoś z tego skorzysta to będzie dobrze. :hippie




Masz racje tez to nie podlega dyskusji ! Dlatego jeżeli dojdzie do czegoś takiego też pomoge w miare swojej wiedzy.
A jak to mówi moja Katarzyna gamoniu nie jesteś doskonały :haha :haha :haha :haha
ASUS N76VZ-V2G-T1205H-16
Awatar użytkownika
Armaros
Wygadany
Wygadany
 
Posty: 250
Rejestracja: 08 Mar 2013 00:09
Miejscowość: Warszawa
Pochwały: 51

PoprzedniaNastępna

Wróć do Opinie , Uwagi , Informacje / Comments, problems, opinions

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość