Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia Wam maksymalnej wygody przy korzystaniu z naszej strony. Korzystają z nich również firmy reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartych w cookies kliknij "Akceptuj", w przeciwnym wypadku wyłącz ciasteczka dla tej witryny w ustawieniach swojej przeglądarki. Akceptuj

Pytanko do użytkowników PZD

Co zmienić na forum

Re: Pytanko do użytkowników PZD

Postprzez alco » 17 Paź 2016 16:17

Zastanawia mnie czy nie wyjdzie z tego jakaś popelina, coś w stylu dobreprogramy czy komputer świat rekomenduje. No i oczywiście czy administratorzy będą brali udział w tej zabawie bo wiadomo że rekomendacja administratora będzie miała większe uznanie niż kogoś z 10 postami i 1 pochwałą.
Na pierwszy rzut proponuje program:

Image
Kod: Zaznacz wszystko
Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

:pilot
Image
Awatar użytkownika
alco
Ekspert
Ekspert
 
Posty: 1124
Rejestracja: 12 Maj 2011 10:45
Pochwały: 114

Re: Pytanko do użytkowników PZD

Postprzez PiotrN72 » 17 Paź 2016 16:20

Jestem za. Ponadto każdy z nas ma rożne komputery (różna konfiguracja) więc dany soft może być sprawdzony na różnych konfiguracjach. Sam wiem jak miałem starszy komputer i czytałem opisy że wszystko OK al człowiek testował na "wypasionej" maszynie z i7.
Awatar użytkownika
PiotrN72
Zasłużony
Zasłużony
 
Posty: 803
Rejestracja: 22 Lip 2010 13:28
Miejscowość: 52.259N 21.020E
Pochwały: 40

Re: Pytanko do użytkowników PZD

Postprzez Elvis_JXL » 17 Paź 2016 16:24

alco napisał(a):Zastanawia mnie czy nie wyjdzie z tego jakaś popelina, coś w stylu dobreprogramy czy komputer świat rekomenduje. No i oczywiście czy administratorzy będą brali udział w tej zabawie bo wiadomo że rekomendacja administratora będzie miała większe uznanie niż kogoś z 10 postami i 1 pochwałą.
Na pierwszy rzut proponuje program:

Image
Kod: Zaznacz wszystko
Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

:pilot

Moja rekomendacja idzie na te Panie ze screena :D
Webroot SecureAnywhere + Sandboxie + Windows Firewall Control + 1Password 4
Elvis_JXL
Ekspert
Ekspert
 
Posty: 1686
Rejestracja: 21 Cze 2012 21:35
Pochwały: 677

Re: Pytanko do użytkowników PZD

Postprzez Manila » 17 Paź 2016 16:34

Tylko, żeby te opinie nie kończyły się na zdawkowym "Mnie się program podoba. Polecam".
Awatar użytkownika
Manila
Fąfel
Fąfel
 
Posty: 1171
Rejestracja: 15 Paź 2012 19:31
Pochwały: 276

Re: Pytanko do użytkowników PZD

Postprzez OXYGEN THIEF » 17 Paź 2016 17:15

Zastanawia mnie czy nie wyjdzie z tego jakaś popelina, coś w stylu dobreprogramy czy komputer świat rekomenduje. No i oczywiście czy administratorzy będą brali udział w tej zabawie bo wiadomo że rekomendacja administratora będzie miała większe uznanie niż kogoś z 10 postami i 1 pochwałą.



Pewnie, wszyscy chętni będą brać udział w tej zabawie :cool. , w sumie można zrobić ankietę podać parę programów i zagłosować.Program który będzie miał najwięcej głosów bierzemy do testowania, oczywiście nie ma żadnego przymusu instalacji i badania programu.Kto będzie chciał ten instaluje i dzieli się opinią, i jeśli program okaże się dobry i przydatny to dostaje rekomendację.W ten sposób powolutku zrobimy listę programów z każdej kategorii rekomendowanych przez społeczność PZD. :mistrzunio
Ziemia ma skórę, a ta skóra ma choroby. Jedną z nich jest człowiek.
am I a part of the cure, or am I part of the disease ?
Awatar użytkownika
OXYGEN THIEF
Administrator
Administrator
 
Posty: 20101
Rejestracja: 26 Maj 2010 06:41
Miejscowość: 38°05'N - 46°18'E
Pochwały: 1117

Re: Pytanko do użytkowników PZD

Postprzez luger » 17 Paź 2016 17:20

3 razy tak
luger
Gawędziarz
Gawędziarz
 
Posty: 125
Rejestracja: 18 Sty 2011 11:39
Pochwały: 7

Re: Pytanko do użytkowników PZD

Postprzez Elvis_JXL » 17 Paź 2016 17:23

Dobra to zapodajcie jakiś program i zobaczymy co z tego wyjdzie guma:
Webroot SecureAnywhere + Sandboxie + Windows Firewall Control + 1Password 4
Elvis_JXL
Ekspert
Ekspert
 
Posty: 1686
Rejestracja: 21 Cze 2012 21:35
Pochwały: 677

Re: Pytanko do użytkowników PZD

Postprzez OXYGEN THIEF » 17 Paź 2016 17:41

założyłem subforum Rekomendacje PZD
Linki widoczne tylko dla zalogowanych i w tym subforum będziemy dyskutować odnośnie tych programów.

może założyć tam temat np: propozycje na rekomendowane programy ?? ustalimy wspólnie z jakiej kategorii na pierwszy ogień wrzucić program, czy ma to być soft do ochrony, odzyskiwania danych, tworzenia pdf itd.
Ziemia ma skórę, a ta skóra ma choroby. Jedną z nich jest człowiek.
am I a part of the cure, or am I part of the disease ?
Awatar użytkownika
OXYGEN THIEF
Administrator
Administrator
 
Posty: 20101
Rejestracja: 26 Maj 2010 06:41
Miejscowość: 38°05'N - 46°18'E
Pochwały: 1117

Re: Pytanko do użytkowników PZD

Postprzez Elvis_JXL » 17 Paź 2016 17:50

No to chyba najlepszy pomysł. Każdy da jakąś propozycję i coś się wybierze.
Webroot SecureAnywhere + Sandboxie + Windows Firewall Control + 1Password 4
Elvis_JXL
Ekspert
Ekspert
 
Posty: 1686
Rejestracja: 21 Cze 2012 21:35
Pochwały: 677

Re: Pytanko do użytkowników PZD

Postprzez OXYGEN THIEF » 17 Paź 2016 18:08

Ziemia ma skórę, a ta skóra ma choroby. Jedną z nich jest człowiek.
am I a part of the cure, or am I part of the disease ?
Awatar użytkownika
OXYGEN THIEF
Administrator
Administrator
 
Posty: 20101
Rejestracja: 26 Maj 2010 06:41
Miejscowość: 38°05'N - 46°18'E
Pochwały: 1117

PoprzedniaNastępna

Wróć do Opinie , Uwagi , Informacje / Comments, problems, opinions

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości