Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia Wam maksymalnej wygody przy korzystaniu z naszej strony. Korzystają z nich również firmy reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartych w cookies kliknij "Akceptuj", w przeciwnym wypadku wyłącz ciasteczka dla tej witryny w ustawieniach swojej przeglądarki. Akceptuj

Dziwne problemy z produktami Pandy. Jak je rozwiązać?

Szukasz programu, masz pytania? Napisz :help

Re: Dziwne problemy z produktami Pandy. Jak je rozwiązać?

Postprzez www » 29 Lis 2012 16:41

Witam
Mam drobny problem z Panda cloud antivirus pro. Najwyraźniej gryzie się z Mbam. Po uruchomieniu pojawia się pulpit, w trayu jest tylko Mbam i dopiero po 70s !! startuje reszta programów. Dodałem folder Mbam do wykluczeń ale nic to nie dało. Pomaga tylko wyłączenie ochrony Mbam.
Byłbym wdzięczny za pomoc
Awatar użytkownika
www
Zasłużony
Zasłużony
 
Posty: 355
Rejestracja: 15 Wrz 2012 16:47
Pochwały: 80

Re: Dziwne problemy z produktami Pandy. Jak je rozwiązać?

Postprzez OXYGEN THIEF » 29 Lis 2012 17:01

Ten MBAM to wersja Pro ??.Usuń całkiem MBAM tym narzędziem
Kod: Zaznacz wszystko
Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

i po restarcie zainstaluj jeszcze raz, potem walnij pełny skan Pandą i sprawdź jak to wygląda.Spróbuj też dodać pandę do wykluczeń w MBAM (to bym zrobił jako pierwsze bo może się okazać że wcale nie będziesz musiał MBAM reinstalować)


Autor postu otrzymał pochwałę
Ziemia ma skórę, a ta skóra ma choroby. Jedną z nich jest człowiek.
am I a part of the cure, or am I part of the disease ?
Awatar użytkownika
OXYGEN THIEF
Administrator
Administrator
 
Posty: 20275
Rejestracja: 26 Maj 2010 06:41
Miejscowość: 38°05'N - 46°18'E
Pochwały: 1123

Re: Dziwne problemy z produktami Pandy. Jak je rozwiązać?

Postprzez www » 29 Lis 2012 18:52

Dzięki OXY :piwko
Pomogła reinstalacja MBAM. Opóźnienie dalej występuję ale tylko kilka sekund, więc jest nieźle.
Awatar użytkownika
www
Zasłużony
Zasłużony
 
Posty: 355
Rejestracja: 15 Wrz 2012 16:47
Pochwały: 80

Re: Dziwne problemy z produktami Pandy. Jak je rozwiązać?

Postprzez OXYGEN THIEF » 29 Lis 2012 19:00

a dodałeś wykluczenia w obu programach ?? :frank
Ziemia ma skórę, a ta skóra ma choroby. Jedną z nich jest człowiek.
am I a part of the cure, or am I part of the disease ?
Awatar użytkownika
OXYGEN THIEF
Administrator
Administrator
 
Posty: 20275
Rejestracja: 26 Maj 2010 06:41
Miejscowość: 38°05'N - 46°18'E
Pochwały: 1123

Re: Dziwne problemy z produktami Pandy. Jak je rozwiązać?

Postprzez www » 29 Lis 2012 19:15

Dodałem
Już jest fajnie. Kilka sekund dodatkowo nie stanowi problemu.
Dzięki :ok
Awatar użytkownika
www
Zasłużony
Zasłużony
 
Posty: 355
Rejestracja: 15 Wrz 2012 16:47
Pochwały: 80

Re: Dziwne problemy z produktami Pandy. Jak je rozwiązać?

Postprzez Devil » 28 Lut 2015 23:26

Zmień anty virusa . Jedyna rada, też kiedyś kupiłem Pandę na Allegro, to był jakiś horror.
Teraz mam ESET NOD32 nie ma żadnych opóźnień. Rada Securitas jest słuszna, zainstaluj PotPlayer.
Co nie załatwi antywirus poprawi Hitman Pro. :D
Awatar użytkownika
Devil
Zielony
Zielony
 
Posty: 79
Rejestracja: 27 Lut 2015 05:14
Miejscowość: Szczecin

Re: Dziwne problemy z produktami Pandy. Jak je rozwiązać?

Postprzez waderr73 » 28 Lut 2015 23:46

Devil napisał(a):Co nie załatwi antywirus poprawi Hitman Pro. :D

Jak zdąży :lol:
Awatar użytkownika
waderr73
Gawędziarz
Gawędziarz
 
Posty: 192
Rejestracja: 26 Maj 2010 20:53
Pochwały: 1

Re: Dziwne problemy z produktami Pandy. Jak je rozwiązać?

Postprzez programexe » 17 Paź 2015 17:21

Nie moge zainstalowac Panda GL16exe na Windows 7 x64 klikam na plik pojawia sie okno zabezpieczeń (kontrola konta) i po chwili wszystko znika i nic sie dalej z instalacja programu nie dzieje -calkowita cisza, komputer jest czysty, nie ma zadnych problemow w nim, konfiguracja po reinstalacji systemu, a mimo to nie moge uruchomić instalatora. Co sie dzieje ?!.

EDIT:
OK zainstalowany -pobralem nowy plik z dp.pl zamiast z glownej Panda.com i uruchomiłem od razu.Jest ok.
Image
Kod: Zaznacz wszystko
http://rapideo.pl/
Awatar użytkownika
programexe
Zasłużony
Zasłużony
 
Posty: 778
Rejestracja: 06 Sie 2010 15:41
Pochwały: 108

Re: Dziwne problemy z produktami Pandy. Jak je rozwiązać?

Postprzez remool » 19 Sty 2016 16:59

Powiedzcie mi czy do Panda AV Pro 2016 pasują klucze z ubiegłego roku bo jakoś nie może zaskoczyć?? Czy musiałbym najpierw zainstalować ubiegłoroczna wersję, aktywować ją a dopiero potem aktualizować?
Na jednym z kompków zostało mi jeszcze 3 dni triala :dziwak
I choćbym szedł ciemną doliną niczego się nie ulęknę, bo to ja jestem największym skurw..... w tej dolinie
Awatar użytkownika
remool
Fąfel
Fąfel
 
Posty: 2881
Rejestracja: 12 Maj 2011 11:21
Pochwały: 303

Re: Dziwne problemy z produktami Pandy. Jak je rozwiązać?

Postprzez OXYGEN THIEF » 19 Sty 2016 18:06

remool napisał(a):Powiedzcie mi czy do Panda AV Pro 2016 pasują klucze z ubiegłego roku bo jakoś nie może zaskoczyć?? Czy musiałbym najpierw zainstalować ubiegłoroczna wersję, aktywować ją a dopiero potem aktualizować?
Na jednym z kompków zostało mi jeszcze 3 dni triala :dziwak

Pasują, a masz konto na tej ich nowej stronie ??
Ziemia ma skórę, a ta skóra ma choroby. Jedną z nich jest człowiek.
am I a part of the cure, or am I part of the disease ?
Awatar użytkownika
OXYGEN THIEF
Administrator
Administrator
 
Posty: 20275
Rejestracja: 26 Maj 2010 06:41
Miejscowość: 38°05'N - 46°18'E
Pochwały: 1123

PoprzedniaNastępna

Wróć do Szukasz programu, masz pytania? Napisz / Software Problems

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości

cron