Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia Wam maksymalnej wygody przy korzystaniu z naszej strony. Korzystają z nich również firmy reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartych w cookies kliknij "Akceptuj", w przeciwnym wypadku wyłącz ciasteczka dla tej witryny w ustawieniach swojej przeglądarki. Akceptuj

Laptop - jaki?

Szukasz programu, masz pytania? Napisz :help

Re: Laptop - jaki?

Postprzez Zeno » 11 Sty 2017 10:36

Armaros napisał(a):Coś nowego hihihi:

Kod: Zaznacz wszystko
Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


No to Armaros masz chyba przechlapane... Jesteś teraz podejrzany. :cool.
Dobra panowie, przyznać się bez bicia - Kto zajumał? :pala
Do zgarnięcia jest 25 tysięcy baksów... :o Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
Image
Awatar użytkownika
Zeno
Fąfel
Fąfel
 
Posty: 1571
Rejestracja: 25 Gru 2012 06:40
Pochwały: 363

Re: Laptop - jaki?

Postprzez Ekspert Microsoft » 11 Sty 2017 17:32

Jesteś pewien, że rezygnujesz z Surface Pro 4 w średniej konfiguracji?
Kupując Surface'a zyskujesz większą mobilność niż w przypadku wszystkich innych laptopów które były tutaj wymienione. Co do obaw jeśli chodzi o wydajność, Surface pozwala na uruchomienie wielu stosunkowo wydajnych gier więc sądzę, że do zaawansowanej pracy biurowej będzie idealny.
Ekspert Microsoft
 
Posty: 1
Rejestracja: 11 Sty 2017 15:00

Re: Laptop - jaki?

Postprzez al_arsen » 11 Sty 2017 18:18

Normalnie jak reklama w TV tylko bez głosu :cool.
Image


Music was better when ugly people were allowed to make it.
Awatar użytkownika
al_arsen
Administrator
Administrator
 
Posty: 1977
Rejestracja: 22 Lip 2012 15:04
Pochwały: 458

Re: Laptop - jaki?

Postprzez Zeno » 18 Sty 2017 22:09

spamtrash napisał(a):Jeśli do pracy, to nazywajmy rzeczy po imieniu: potrzebny wół roboczy.
Ja poleciłbym coś co sam używam: Zbook od HP. Ja osobiście korzystam z nie produkowanego już Zbook'a 14 G2 Mobile Workstation, obecnie dostępne są w konfiguracji 15 i 17 calowej.
Maluch obsługuje do 4 monitorów, ma system na 256GB SSD i dane na 1TB HDD, 16GB ramu i AMD FirePro na pokładzie.
Sprzedawany z Win10Pro (można zamówić fabrycznie downgradowany do Win7 Pro, 64).
Co ważne do pracy: jest certyfikowany jako mobile workstation do pracy z programami Autodesk'u.
Dla mnie osobiście przekątna ekranu miała być jak najmniejsza, bo i tak korzystam i w burze i w domu z zewnętrznych monitorów.
Do gier się absolutnie nie nadaje, ale jak na nim lata Autodesk Plant Suite... ;)


spamtrash ale my ty nie szukamy laptopa od prawie 5 tysięcy w górę, tylko nowego za max 3,5 tys. pln.
Ten (co prawda nie przechodzi mojej selekcji pod względem urody i bateria też nie powala), ale pod względem parametrów i ceny wydaje się optymalny:
Linki widoczne tylko dla zalogowanych
Oczywiście trzeba pamiętać, że Lenovo swego czasu wkładało fabrycznie jakiś software szpiegujący użytkowników, ale zawsze można to będzie jakoś wyłączyć.
Image
Awatar użytkownika
Zeno
Fąfel
Fąfel
 
Posty: 1571
Rejestracja: 25 Gru 2012 06:40
Pochwały: 363

Re: Laptop - jaki?

Postprzez alojzy » 19 Sty 2017 08:19

Fajne to Lenovo sam ostrzę zęby na nowy laptop, a najlepiej jeszcze gamingowy guma: hihihi: , ale jeszcze chyba poczekam :(
alojzy
Gawędziarz
Gawędziarz
 
Posty: 119
Rejestracja: 09 Cze 2014 19:04
Pochwały: 22

Poprzednia

Wróć do Szukasz programu, masz pytania? Napisz / Software Problems

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości

cron