Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
View Users: View Users
  1. damian2301 Nowy użytkownik

    Dołączył:
    11 Czerwiec 2018
    Posty:
    3
    Otrzymane Polubienia:
    0
    Problem polega na tym, że nie mogę odinstalować programu, ponieważ za każdym razem wyświetla mi komunikat o tym, że "program garmin express przestał działać". Próba wyszukania automatycznie rozwiązania problemu spełza na niczym. System win 7. Wszystko przez to RODO, po aktualizacji regulaminu program nie chce transferować treningów. Pozdrawiam, z góry dziękuję za pomoc.
     
  2. Grandalf

    Grandalf Bardzo aktywny

    Dołączył:
    26 Maj 2015
    Posty:
    2,178
    Otrzymane Polubienia:
    1,864
    Użyj Revo Uninstaller. Wersję przenośną znajdziesz tutaj:

    Zaloguj się lub zarejestruj aby zobaczyć link


    Uruchamiasz ten program, klikasz zakładkę "Wszystkie programy", zaznaczasz "Garmin express" i klikasz na belce "Odinstaluj".
     
    spamtrash lubi to.
  3. Kamelka

    Kamelka Bardzo aktywny Obsługa Forum Administrator

    Dołączył:
    27 Maj 2010
    Posty:
    10,307
    Otrzymane Polubienia:
    1,472
    Lokalizacja:
    Gdzieś w Polsce
    Jeżeli nie uda Ci się odinstalować jak napisał wyżej Grandalf, to ponownie zainstaluj jako nakładkę i sprawdź czy działa, lub odinstaluj.
     
    Grandalf and spamtrash like this.
  4. spamtrash

    spamtrash Bardzo aktywny

    Dołączył:
    11 Styczeń 2014
    Posty:
    961
    Otrzymane Polubienia:
    979
    Lokalizacja:
    To tu to tam....
    Uwazaj na REVO. Jakkolwiek program jest niezly, z Garminem moze miec klopoty, bo Garmin zostawia smieci to tu to tam w unikalny sposob, a przy probie reinstalacji (po usuwaniu np. REVO) moze zapodac: cannot conect to the background.

    Proponowalbym uzycie tego toola:

    Zaloguj się lub zarejestruj aby zobaczyć link

    (o ile nie miales go na mysli piszac o automatycznej probie, bo nie wiem czego uzywales), a natepnie reinstalke najnowszej wersji:

    Zaloguj się lub zarejestruj aby zobaczyć link



    w toolu od Ms zaznacz:
    • Garmin Express
    • Garmin Express Tray
    • Elevated Installer
    • Garmin Update Services (skip if not present)
    • ANT Drivers Installer x64

    Jak to nie pomoze... no dobra, ale bedzie bolalo:
    Windows+R.
    wpisz services.msc
    znajdz Garmin core Update Service (albo Garmin Device Interaction Service, pojecia nie mam jaka masz wersje)
    Kliknij wlasciwosci czy properties jak masz eng)
    Kliknij zakladke Log On
    Zaznacz to konto (this account)
    Kliknij przegladaj
    Kliknij network Service (uslugi sieciowe???)
    Kliknij check names
    Kliknij OK
    usun wszystko z obu pol hasla
    Kliknij ok
    Kliknij ok
    prawoklik na Garmin Core Update Service, klik na stop
    Prawoklik na Garmin Core Update Service, kliknij start

    (instrukcja na podstawie

    Zaloguj się lub zarejestruj aby zobaczyć link

    )
    powinno zadzialac :jaranko
     
    Last edited: 12 Czerwiec 2018
  5. damian2301 Nowy użytkownik

    Dołączył:
    11 Czerwiec 2018
    Posty:
    3
    Otrzymane Polubienia:
    0
    Nie zadziałało :/ Sorry, że po takim czasie dopiero odpowiadam, ale nie miałem dostępu do kompa. Udało mi się usunąć wszystkie programy ze słowem garmin narzędziem od ms, ale w zakładce "panel sterowania" w programach Garmin dalej wisi, sukces jest taki, że program już nie odpala i od razu włącza się rozwiązywacz problemów. Co do zastosowania komendy services.msc i dalszych kroków to tam nawet nie ma nigdzie słowa Garmin.
     
  6. damian2301 Nowy użytkownik

    Dołączył:
    11 Czerwiec 2018
    Posty:
    3
    Otrzymane Polubienia:
    0
    Tu wrzucam linki jak to wygląda w chwili obecnej:

    Zaloguj się lub zarejestruj aby zobaczyć link


    Zaloguj się lub zarejestruj aby zobaczyć link

     
  7. spamtrash

    spamtrash Bardzo aktywny

    Dołączył:
    11 Styczeń 2014
    Posty:
    961
    Otrzymane Polubienia:
    979
    Lokalizacja:
    To tu to tam....
    Nie mam jak zainstalowac tego dziada teraz, tym bardziej ze widze ze masz ostatnia wersje wydane 6 czerwca...

    Jezeli w powyzszej sytuacji nie pomaga sciagniecie instalatora, uruchomienie go na prawach admina, instalacja (moze po niej zadziala...?), jezeli po niej nadal nie dziala to odinastalowanie z poziomu menadzera programow...

    I jezeli opcja kontaktu z supportem Ci nie pasuje (w temacie kontaktu z supportem NIE mow ze Ci nie dziala, tylko ze nie mozesz odinstalowac)... to moze trzeba bedzie spojrzec co Ci tam lata albo probuje latac. Ale to bedzie sie wiazalo z koniecznoscia poznania Twojej maszyny byc moze blizej niz bys chcial, i bedzie wymagalo:
    a) od Ciebie skorzystania z autoruns od MS
    b) od Ciebie skorzystania z ImageDiags ( ftp://ftp.hp.com/pub/idr/ImageDiags/ ) lub ImageDiags2 ( ftp://ftp.hp.com/pub/idr/ImageDiags2/ ) - o ile sie oczywiscie nie myle ze masz maszynke HP
    c) od Ciebie wyslania logow w jakis bezpieczny sposob (np. zahaslowany plik na mega)
    d) ode mnie czasu zeby sie przekopac (a troszke jestem zarobiony wiec moze sie zdarzyc z tydzien czekania)

    Twoj wybor:jaranko
     
Ładuję...
Similar Threads - Problem odinstalowaniem garmin Forum Date
Problem z odinstalowaniem (usunieciem) McAfee IS 2012 Programy zabezpieczające, co wybrać, porady, pytan 29 Styczeń 2012
Kaspersky problem z odinstalowaniem Szukasz programu, masz pytania? Napisz / Software 30 Grudzień 2011
SafeSpec może zakończyć problemy z Meltdown i Spectre Newsroom security - ciekawostki dotyczące security 18 Czerwiec 2018
Wielka awaria informatyczna w urzędach. Problemy w całym kraju! Pogadanka o wszystkim i o niczym / Chat 12 Czerwiec 2018
MapaMap Problem Szukasz programu, masz pytania? Napisz / Software 26 Maj 2018

Udostępnij Tą Stronę