Witamy na PZD!

Welcome to PZD!

Register Zaloguj

Spolszczenie Lightroom 5

Armaros

Bardzo aktywny
Dołączył
8 Marzec 2013
Posty
319
Polubienia
19
#2
Emmers napisał:

Link do pliku w opisie filmu
Już jest od dawna i działa też na 6 sam sprawdzałem

Screen po instalacji: Win 10 x64 bit

Log in or register now. to view Spoiler content!


Instalacja spolszczenia:

1.Wyłącz Adobe Photoshop Lightroom
2.Podmieniamy dwa foldery:Resources i Shared
a.Dla systemu x64 Dysk C/Program Files/Adobe/Adobe Lightroom
Lub prościej :Kursor na ikonke programu /Prawa mysz i wybieramy
Właściwości/Otwórz lokalizację pliku
3.Uruchom Adobe Photoshop Lightroom
5.Następnie: zakładka Ediit -> Preferences -> General -> language ->
przestaw na Automatic (Deflaut) -> OK
6.Uruchom ponownie Adobe Photoshop Lightroom już w PL

Instalacja obrazkowa:

Log in or register now. to view Spoiler content!

Samo spolszczenie :

Log in or register now. to view Spoiler content!
 

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Dołączył
25 Marzec 2012
Posty
2024
Polubienia
360
Autor tematu #3
O tym wszystkim to ja wiem, ale zrobiłem instalator, który działa bez ręcznej podmiany i zmieniania języka w preferencjach. Samo spolszczenie nie jest moim dziełem, zresztą nie korzystam z tego programu.
 

nietykalny_tq

Nowy użytkownik
Dołączył
22 Luty 2017
Posty
2
Polubienia
0
#4
HEJ
chciałbym wstawić spolszczenie do lightrooma, ale nie mam pojęcia jak podmienić te foldery co są w opisie.
Czy można jakoś prościej dla mniej ogarniętych?
Pozdrawiam i dziękuję
 

nietykalny_tq

Nowy użytkownik
Dołączył
22 Luty 2017
Posty
2
Polubienia
0
#5
zrobiłem też jak na filmiku wyżej, ściągnąłem plik zainstalowałem i nic....
mam ligtrooma 5,6 dla 64 bit
 

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Dołączył
25 Marzec 2012
Posty
2024
Polubienia
360
Autor tematu #6
nietykalny_tq napisał:
zrobiłem też jak na filmiku wyżej, ściągnąłem plik zainstalowałem i nic....
mam ligtrooma 5,6 dla 64 bit
W docelowej lokalizacji zmień ścieżkę z domyślnej: C:\Program Files (x86)\Adobe\Adobe Photoshop Lightroom 5 na:
C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop Lightroom 5.6
 

zynek

Nowy użytkownik
Dołączył
7 Czerwiec 2017
Posty
1
Polubienia
0
#7
Niestety opisany sposób nie działa z wersją 6.10.01 - no chyba że coś robię nie tak Win 10 64 bit
 

sonixx

Nowy użytkownik
Dołączył
28 Październik 2018
Posty
4
Polubienia
0
#9
Witam szanowne forum i forumowiczów , jak to bywa pierwsze pytania mogą wydawać sie dla zaawansowanych nie bardzo , ae gdzie mogę pobrać wersję programu
Lightroom 5
 

al

The janitor
Członek Załogi
Administrator
Dołączył
22 Lipiec 2012
Posty
4595
Polubienia
1899
#10

sonixx

Nowy użytkownik
Dołączył
28 Październik 2018
Posty
4
Polubienia
0
#11
Wielkie dziękuję , a dopytam o prośbę do samego programu , jest możliwy link , bo nie mogę się odnależć po zmianie czasu i wczorajszym wieczorze .
Może jest z jakimiś witaminkami ten prog
Dziękuję z góry
 

al

The janitor
Członek Załogi
Administrator
Dołączył
22 Lipiec 2012
Posty
4595
Polubienia
1899
#12
Wielkie dziękuję , a dopytam o prośbę do samego programu , jest możliwy link , bo nie mogę się odnależć po zmianie czasu i wczorajszym wieczorze .
Może jest z jakimiś witaminkami ten prog
Dziękuję z góry
Do czego link :?? Podałem przecież link do instalki.
 

al

The janitor
Członek Załogi
Administrator
Dołączył
22 Lipiec 2012
Posty
4595
Polubienia
1899
#14
to było samo spolszczenie , a ja nie mam tego progu , szukam Lightromm z witaminkami
Zapytałeś o link do programu a nie spolszczenia więc dałem link do programu.

Tu jest link do spolszczenia