A
Anonymous
Witajcie forumowicze
w związku z tym, że wiem, że wielu z Was korzysta z serwisu:
postanowiłam podzielić się z Wami stroną, którą ostatnio udało mi się przypadkowo znaleźć.
Strona oferuje nam ściąganie plików ze wspomnianego już serwisu za darmo. Jeżeli nie zarejestrujemy się na stronie, możemy ściągać 20 MB plików dziennie, po rejestracji limit zwiększa się do 50 MB, niby nie za wiele, ale może się komuś przyda.
Strona, która oferuje nam takie ściąganie to:
Przechodzimy na chomikuj, szukamy jakiegoś pliku i kopiujemy do niego link:
Klikamy prawym przyciskiem myszy na nazwie pliku, a następnie wybieramy polecenie "kopiuj adres odnośnika"
Następnie przechodzimy do podanej strony, wklejamy wcześniej skopiowany link
i klikamy na "pobierz z chomikuj za darmo"
pobieramy, oczywiście za darmo.
PS. Nie popieram piractwa, a niniejszy tekst ma służyć jedynie jako informacja dla użytkowników forum
w związku z tym, że wiem, że wielu z Was korzysta z serwisu:
Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
postanowiłam podzielić się z Wami stroną, którą ostatnio udało mi się przypadkowo znaleźć.
Strona oferuje nam ściąganie plików ze wspomnianego już serwisu za darmo. Jeżeli nie zarejestrujemy się na stronie, możemy ściągać 20 MB plików dziennie, po rejestracji limit zwiększa się do 50 MB, niby nie za wiele, ale może się komuś przyda.
Strona, która oferuje nam takie ściąganie to:
Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
Przechodzimy na chomikuj, szukamy jakiegoś pliku i kopiujemy do niego link:
Klikamy prawym przyciskiem myszy na nazwie pliku, a następnie wybieramy polecenie "kopiuj adres odnośnika"
Następnie przechodzimy do podanej strony, wklejamy wcześniej skopiowany link
i klikamy na "pobierz z chomikuj za darmo"
pobieramy, oczywiście za darmo.
PS. Nie popieram piractwa, a niniejszy tekst ma służyć jedynie jako informacja dla użytkowników forum