15 lat PZD :)

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12445
Miasto
Somewhere over the rainbow.
choragiewki4ffd45d67a5fc466.png

Dokładnie 15 lat temu powstało forum Programy Za Darmo. 25.V.2010r. pojawił się pierwszy post, który z pewnością zmienił chociaż trochę życie wielu osób, które przewinęły się przez ten czas na forum. Forum było naturalną kontynuacją i rozwinięciem bloga
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
, który w pewnym momencie stał się "za mały".

1post.png

Od samego początku głównym założeniem było znajdowanie w sieci różnego rodzaju promocji i zniżek na legalne gry i programy. Przez te wszystkie lata forum się zmieniało i ewoluowało. Teraz to nie tylko promocje ale też tłumaczenia, pomoc w kwestiach sprzętu i oprogramowania, bogata baza darmowych programów z opisami, aktualizacje programów, konkursy czy newsy tematyczne i nie tylko :winked Ważne było, żeby na forum nie było reklam i to przez ten cały czas się udaje.

W czasach gdy w sieci jest mnóstwo miejsc gdzie można znaleźć wszystko co potrzebne, forum ma się dobrze. Może to już nie tylko kwestia "programów za darmo" a zebranej wokół PZD społeczności. No właśnie, społeczność. Forum to głównie ludzie, którzy utrzymują forum "przy życiu". Użytkownicy, którzy codziennie poświęcają swój czas żeby forum się rozwijało i cały czasy dostarczało wartościowych treści.

W tym miejscu, w imieniu administracji PZD chciałbym podziękować każdemu kto jest, ale i był częścią naszej społeczności - użytkownikom czynnym i tym mniej aktywnym, moderatorom i administratorom oraz założycielom @m4cios, @OXYGEN THIEF :dziękuję

Oczywiście na tym małym jubileuszu nie kończymy i lecimy dalej. Może kolejne 15 lat jak się uda :klawik

lugger

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1607
Prawie 15 lat temu (20.09.2010) dołączyłem do Tego Zacnego Grona. Z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że to jedyne miejsce, które odwiedzałem każdego dnia i chyba tak już zostanie. mam nadzieję, że po nielicznych nazwijmy to subtelnie kontrowersyjnych dialogach to miejsce zostanie tym do czego nasi Admini stworzyli. Życzę zatem Wszystkim Jego Odwiedzającym, zarówno tym zarejestrowanym jak i jeszcze nie, abyśmy nadal dbali i rozwijali ten Solidny Kawałek Internetu. Zdrowie Wasze w gardło moje!!!

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30137
Miasto
Trololololo
Faktycznie kurcze 15 lat pykło :klawik , za kolejne 15 lat na forum będą same boty AI ze sobą rozmawiać i wyszukiwać promocje :sarkazm

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4441
Miasto
Polska
jestem praktycznie od samego początku... tutaj po raz pierwszy otrzymałem licencję lifetimową gratis od samego bosa!
Oxy pamiętasz??? :zaciesz pewnie nie, ale ja tak...
tutaj też dostałem bana półtorarocznego :hehe
pod wozem, na wozie - naprawdę 15 wspaniałych lat! :urodziny
:piwek

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30137
Miasto
Trololololo
jestem praktycznie od samego początku... tutaj po raz pierwszy otrzymałem licencję lifetimową gratis od samego bosa!
Nie kojarzę, trochę licencji rozdałem :) , Malwarebytes :?? SpyShelter :??

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12445
Miasto
Somewhere over the rainbow.
tutaj też dostałem bana półtorarocznego :hehe
pod wozem, na wozie - naprawdę 15 wspaniałych lat! :urodziny
:piwek

Czyli jesteś rekordzistą w banach :hura teraz na kolejne 15 lat nie dostaniesz. No chyba że Oxy da Ci lickę na bana lifetime :sarkazm

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4441
Miasto
Polska
Czyli jesteś rekordzistą w banach :hura teraz na kolejne 15 lat nie dostaniesz. No chyba że Oxy da Ci lickę na bana lifetime :sarkazm

reka-trzyma-piwo-logo-szablon-projektu-inspiracji-ilustracja-wektorowa_556641-1768.jpg
- wziąłem przykład z Rafała, Radka oraz Mentzena :zaciesz

waldi

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
65481
Serdeczne podziękowania dla założycieli PZD, dla niezapomnianych uczestników, którzy byli i tworzyli to forum, oraz tych którzy nadal je rozwijają. :piwek:urodziny

Do góry