witam
proszę o pomoc, gdzie mogę znależć kod/klucz/ w tym programie, mam 2 kompy i na nich sa te programy i nie wiem ktory jest do ktorego
w programie jest tylko na kogo ,nie widze klucza
dzieki za pomoc
Ad Muncher tworzy pliki
License.dat.
Registration.dat.
i jeszcze parę innych, są tam gdzie zainstalowałeś soft.
Pewnie w nich znajdziesz ten wpisany klucz.
znalazlem te pliki, probowalem otworzyc notatnikiem , to mam same krzaczki, w rejestrze tez nic nie znalazlem
p.s
problem rozwiązany ,wystarczylo zainstalowac najnowsza wersje i w licencji jest pokazana koncowka klucza
w wersji 4.92 tego nie bylo
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.