- Reakcje/Polubienia
- 1052
Gratuluje wygranym
.
pierwsze 10 osób
ma 24 godz na potwierdzenie wygranej na pw

pierwsze 10 osób

Witam serdecznieangellomichel387 napisał:Gratuluje wygranym.
pierwsze 10 osób
![]()
angellomichel387 napisał:Gratuluje wygranym.
pierwsze 10 osób
![]()
tadeusz242 napisał:angellomichel387 napisał:Gratuluje wygranym.
pierwsze 10 osób
![]()
Potwierdzam wygraną
Gdy po 24godz ktoś nie zgłosi się po wygraną przechodzi ona do wolnej puli a wtedy ja będę wybieraj z tych osób co napisali konkretne odpowiedzi na pytanie 1.Napisz w kilku zdaniachjuhuhu napisał:Mi tym razem się nie udało - coś mam pecha do tego programu.
tadeusz242 napisał:angellomichel387 napisał:Gratuluje wygranym.
pierwsze 10 osób
![]()
Potwierdzam wygraną
Przecież jest napisane , że na pw , czyli w wiadomości prywatnej
al_arsen napisał:angellomichel387 nie wiem czy Ci się uda bo jak wywalisz z tych zgłoszeń zdania "Dziękuję za konkurs", "Chciałbym wygrać ten program", "Zgłaszam się do konkursu" i "To świetny program" to może 2 osoby Ci zostaną![]()
Wybrałem twoją wypowiedz w konkursiehelium napisał:Wielkie dzięki za super propozycję. Co do programu to naprawdę super soft. Szczególnie wersja na androida jest w moim mniemaniu nie zastąpiona. Niektórych stron internetowych po prostu nie idzie przeglądać. Reklamy potrafią być tak natarczywe że koniec świata. Z Adguard surfowanie staje się przyjemnie, program nic nie puszcza. Warto przetestować i spojrzeć na net przez pryzmat braku reklam. Licencja na dwa urządzenia, oj przydało by się. Proszę mnie liczyć do konkursu.
![]()