Advanced Task Scheduler Professional - Konkurs

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
advschedulerprobox.png

Zaawansowany Task Scheduler Professional Edition to wielofunkcyjny harmonogram zadań, który pozwala na zautomatyzowanie wszystkich zadań z dnia na dzień : uruchamianie programów, skryptów i plików wsadowych, otwartych dokumentów i stron internetowych, wiadomości popup / przypomnienia, odtwarzać dźwięki, wyślij e sieci i -mail wiadomości, zamknij i uruchom ponownie komputer, ustalić i zamknąć połączenia sieciowe, wykonywania operacji FTP i plików. Zaawansowane Task Scheduler oferuje pełen zestaw narzędzi planowania, które pozwalają uruchomić zaplanowane zadania automatycznie, jako jednorazowe, na określony czas, po starcie systemu, lub po drugie, albo w określonym czasie w ciągu roku. Alternatywnie, zestaw zadań, aby uruchomić poprzez klawisz skrótu, na komputerze biegu jałowy, przy połączeniu sieciowym będzie ustalany na log-on / off użytkownika, program, start / stop.

screenshotpro.jpg

Zaawansowane Harmonogram zadań ikony pojawi się w zasobniku systemowym, zapewniając dostęp do wszystkich jego funkcji za pomocą menu kontekstowego, które pojawi się na prawym przyciskiem myszy. Naciśnięcie klawisza skrótu przywraca Zaawansowane Harmonogram zadań. Harmonogram może być uruchomiony jako usługa systemu Windows i pracy w tle, umożliwiając wszystkie zaplanowane zadania płynnie, bez podejmowania jakiejkolwiek miejsca na biurku. Funkcja ta oznacza Zaawansowane Harmonogram Professional Edition zadań można uruchomić nawet wtedy, gdy żaden użytkownik nie jest zalogowany. Zaawansowane Harmonogram zadań może nagrywać wszystkie wykonywane zadania w pliku dziennika lub wysłać je bezpośrednio do skrzynki odbiorczej, co pozwala dokładnie, jakie zadania są wykonywane i kiedy. Zaawansowane Harmonogram zadań pozwala zautomatyzować wiele zadań, w tym wszystkie podstawy wymienione powyżej, a także wysyłanie wiadomości sieciowe i e-mail, i wykonywania operacji FTP i plików.
advschedulerproemblem.png

For Windows 8.1

Windows 8

Windows Server 2012

Windows 7

Windows Vista

Windows Server 2008

Windows Server 2003

Windows XP

Windows 2000

32 and 64-bit

Professional Edition 32 and 64-bit - $ 59.95 USD

strona producenta i programu

http://www.advscheduler.com/professional.html
!! nie kodować linku !!

opis programu ze strony producenta Southsoftware :
tłumacz google

Konkurs

Wiem , że program ciesz się dużą popularnością , więc mam dla Was dobrą wiadomość
dzięki hojności Southsoftware oficjalnego dewelopera produktu Advanced Task Scheduler Professional mam do rozdania 5 sztuk licencji

Zasady bez zmian

1.Napisz komentarz ,dlaczego dla Ciebie ma być Advanced Task Scheduler Professional

2.Komentarz w języku ojczystym POLISH OR ENGLISH , nie w jednym zdaniu proszę :suuper :dziękuję

3.W konkursie mogą brać udział wszyscy użytkownicy zarejestrowani na naszym forum

4.Zakończenie konkursu 25.02.2015 godz.22 :hura

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random
i będą miały 24 godziny na potwierdzenie wygranej na PW do mnie i ja obdaruje zwycięzców kluczami na ten oto soft w imieniu producenta firmy Southsoftware :yahoo

jj111184

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Świetny program do zarządzania harmonogramem. Jest prosty w obsłudze i bardzo mi by się przydał w celu ułatwienia pracy na komputerze. Dzięki za konkurs.

Askanag

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
445
Hmm. Trwa ignorowanie konkursów.
Tak, od marca trzeba skracać wszystkie konkursy, jak i proponowano. 1, no maksymalnie 2 konkursu w miesiącu z każdego organizatora. Dzięki za pracę sheriff. Advanced Task Scheduler dobry program dla tych, którzy rozumieją. Ja jej nie używałem, ale korzystając z okazji chcę spróbować jej w pracy.
Pozdrawiam.

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Chętnie powalczę o piątą licencję! :hippie

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi