Jak w temacie jaki program możecie polecić?
Testowałem:
Slim Drivers
Driver Magician
Driver Booster
i każdy z nich wyszukiwał trochę inne sterowniki jeden nowsze inny starsze.
Jak w temacie jaki program możecie polecić?
Testowałem:
Slim Drivers
Driver Magician
Driver Booster
i każdy z nich wyszukiwał trochę inne sterowniki jeden nowsze inny starsze.
Jak wiesz takich programów jest wiele i każdy będzie miał swoją opinie na ten temat.
Możesz sprawdzić Driver Max. Bardzo szczegółowo wyszukuje sterowniki. Limit to jeden czy dwa sterowniki dziennie.
Driver genius jest całkiem dobry. Była gdzieś promocja na wersje 12, ale wiele osób narzeka że nie pobiera sterowników, u mnie też nie chciało.
Jest też DUMo Drivers Update Monitor
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.