Tak generalnie to by sie przydalo zebrac wszystko o solarwings w jednym jakims watku...
Anyway, tak mi sie jakos kojarzy ze nikt chyba jeszcze tutaj nie napisal o podstawach:
1. Wicie rozumicie, Solarwinds dostarcza soft do gigantow i wrazliwych klientow. My som super duper secure;
2. Rozumicie wicie: jesc trzeba. W ramach ciecia kosztow przenosim sile robocza do... Krakowa, Brna i Minska (dla niekumatych: Polska, Czechy i Bialorus) gdzie lokujemy development oriona, centra pomocy online (jak ktos nie wie do czego ma dostep remote support to niechaj se poczyta);
3. Dziwimy sie ze tajemnicze ufoki w budionnowkach z gwiazda na glowie nam wsadzili podmiane kodu
Po prostu kuwa albo ja jestem nienormalny, albo dla mnie wsadzanie supportu wrazliwej amerykanskiej klienteli do Bialorusi jakos mi sie kloci z wewnetrzna logika.
Skad wiemy ze Polska, Czechy i Bialorus sa zamieszane? Z internetu, kuwa:
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.