AOMEI Backupper Professional --- KONKURS ---

helium

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
2611
Miasto
Kraków
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

AOMEI Backupper l to program do archiwizacji danych, pozwalające zabezpieczać istotne dla nas dane poprzez wykonanie ich kopii zapasowej. Z jego poziomu stworzymy dokładną kopię całego dysku, wybranej partycji, a nawet woluminu z systemem operacyjnym bez konieczności przerywania jego działania.

Główne funkcje AOMEI Backuper:
- wsparcie wszystkich rodzajów urządzeń rozpoznawanych przez Windows, w tym: IDE, SATA, SCSI, SSD, USB, RAID,
- obsługa popularnych systemów plików (FAT16, FAT32, NTFS, ReFS, Ext2/3, ExFAT),
- backup w kilku trybach (pełny, przyrostowy, różnicowy),
- tworzenie kopii zapasowych dla dysków twardych, partycji i woluminów systemowych - dane zostaną zgrane do postaci obrazu w formacie ADI,
- możliwość przywracania tylko wybranych plików i folderów z pełnego backupu,
- narzędzia służące do klonowania partycji i całych dysków twardych,
- opcjonalne kompresowanie i zabezpieczanie backupu hasłem,
- lista wykonanych kopii z opcją błyskawicznego przywracania danych do poprzedniego stanu,
- testowanie integralności struktury wykonanych kopii zapasowych,
- wygodne tworzenie ratunkowych nośników CD/DVD/USB,
- tworzenie wirtualnych partycji, zawierających wskazany przez użytkownika obraz.

Najważniejsza zmiana w wersji 2.5 to:

- Universal Restore - Funkcj ta pozwala przywrócić obraz kopii zapasowej systemu utworzonego na jednym komputerze do drugiego o innej konfiguracji sprzętowej.

Do okazjonalnego użytku wystarczy w zupełności wersja AB Standard dla bardziej wymagających użytkowników AB Professional

Wersja testowa AOMEI Backupper Professiona jest w pełni funkcjonalna przez 30 dni

Możemy ją przetestować pobierając najnowszą wersję 2.5 z

Program jest prosty w obsłudze i szybki a co najważniejsze niezawodny. Testowałem go na różne sposoby i nie zdarzyło się żeby zawiódł.

Program wyróżnia się nowoczesnym, przyjaznym dla początkujących użytkowników interfejsem. Główne okno zostało podzielone na karty, uszeregowane według różnych aktywności (tworzenie kopii, przywracanie kopii, klonowanie, dodatkowe narzędzia). Bardziej zaawansowani odbiorcy z pewnością ucieszą się z opcji konfiguracyjnych, za pomocą których można w pewnym stopniu dostosować aplikację do własnych potrzeb. Znajdziemy wśród nich przełączniki odpowiedzialne za: poziom kompresji, sposób podziału dużych backupów czy działanie mechanizmu VSS.

Zródło programosy.pl, dobreprogamy.pl

62766983acc99f82.jpg

4f098597e24dc98a.jpg

1547b934a38a8ee9.jpg

d3631e6a0c881c46.jpg

7e78ea2da724cf02.jpg

Dzięki uprzejmości firmy
jest do wygrania 8 licencji AOMEI Backupper Professional 2.5. Licencje są na wersję 2.5
Serdeczne podziękowania dla Pani Doris Li z Marketing Department AOMEI Technology za dostarczenie licencji na konkurs.

Zasady konkursu :
1.Napisz dlaczego chcesz wygrać AOMEI Backupper Professional
2.Komentarz w języku Polskim lub Angielskim
3.Zakończenie konkursu 27.03.2015 godzina 21 czasu Polskiego

Competition rules:
1. Write a meaningful comment why you want to win AOMEI Backupper Professional.
2. Comment in Polish or English.
3. Completion of the contest will be held on 27.03.2015 - 9 PM time Polish

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random
i będą miały 24 godziny na potwierdzenie wygranej na PW

Powodzenia Good luck

wacek_1984

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
49
Kolejny świetny konkurs zorganizowany przez kolegę :piwko

Ciągle próbuję ustrzelić jakiś ciekawy program do backupu, AOMEIB używałem chwilkę w darmowej wersji która jest dostępna na forum. Ciągle gości na jednym z moich komputerów Ta wersja bardzo mnie interesuje ze względu na to że jest to licka na AŻ 2 PC!

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
218
Dziękuję za konkurs! :england
Biorę udział w konkursie na program do zadań specjalnych, czyli niezbędny dla każdego,który nie bardzo umie/lubi instalować system od nowa.

Zawisza Czarny

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
64
Miasto
Trójkąt Bermudzki
Używam ten soft od dawna w wersji standard więc PRO przygarnę z chęcią. Przywracałem już nim system wiele razy - wszystko OK. Przypadł mi do gustu - robi co trzeba. Mimo że lubię programy po polsku ale ten akurat toleruje w wersji angielskiej.

matroska

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
10
I want to have a license key to install on the computer I used by my family, because the interface is owned by the application is very easy to use, in addition to the results of the backup is also very nice, free version has the good and this is a rare opportunity to be able to use pro version who offers other features

MyDreams

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Na chwilę obecną nie robię żadnych backupów przy pomocy programów. Wiem że może jest to dziwne bo przecież jest tyle sytuacji gdzie można coś stracić ale jakoś nie przejmowałem się tym zbytnio. Nie przechowuję niczego ważnego na swoim komputerze. Jak już to nagram na płytkę albo wrzucę na drugi dysk i po sprawie. Mogę jednak spróbować jak to wygląda. Skoro jest taka okazja żeby coś dostać, to dlaczego nie.
Dlatego chcę wziąć udział i w tym losowaniu.

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Podziękowania za organizację konkursu dla kolegi helium i firmie Aomei za licencję.
Od dłuższego czasu przymierzałem się do sprawdzenia tego softu ,a tu taka gratka
możliwość zdobycia wersji PRO , lifetime i w dodatku na 2 komputery za jednym zamachem :) .
Dlaczego Aomei ,prostota w obsłudze, szybkość działania, niezawodność i wsparcie win 10.

A

Anonymous

Witam,zgłaszam się.Nie posiadam żadnego programu do robienia kopii zapasowych,korzystam tylko z opcji przywracania systemu.Chciałbym zdobyć licencję na ten soft,pozdrawiam.

ArCoM

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Witam! Również zgłaszam się do konkursu - już nie raz przekonałem się o tym, że kopia ZAWSZE jest potrzebna, a niekiedy niezbędna. Z opisu program super i z miłą chęcią bym go wykorzystał.
Pozdrawiam :)
Welcome! Also, I submit to the competition - not once I realized that ALWAYS copy is needed, and sometimes essential. From the description of the program and a super nice I would happily used it.
Yours :)

helium

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
2611
Miasto
Kraków
Konkurs zakończony. Ostatni uczestnik zgłosił się już po czasie więc nie był brany pod uwagę.

600ee3c74eb2cea3.png

Gratuluję wygranym

Licencje wysyłam na PM

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Dziękuję za dobre wiadomości i gratuluję pozostałym wygranym :hura :piwko

wacek_1984

Bardzo aktywny
Zasłużony