Automatyczne instalatory paczek ikon, problem

A

Anonymous

Witajcie Forumowicze,
zwracam się do Was z prośbą o sprawdzenie czy u Was działają takie instalatory ikon. Dobrze byłoby gdyby osoba testująca posiadała system x64 bitowy.
Teraz może wyjaśnienie dlaczego o to proszę, ostatnio potrzebuję jakiejś odmiany w swoim systemie, pomyślałam o zmianie ikon i znalazłam kilka instalatorów ( icon pack installer ) i wszystko fajnie, ale u mnie to niestety nie działa tak pięknie jak na filmikach na YT z tym związanych, a robię wszystko jak jest w instrukcji ( chociaż pewnie robię coś źle skoro na filmie działa, a u mnie za diabły nie ). Jeden z takich instalatorów znajduje się tutaj:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

jest także wersja 64 bitowa ( mam system 64 bitowy )
albo tutaj jeszcze jedna paczka:

Oczywiście mogę wyciągnąć pliki imageres.dll itp z paczki i podmienić je ręcznie to nie stanowi problemu, ale wnerwia mnie, że ma to działać automatycznie, a nie działa albo wcale, a jak już próbuje zadziałać to robi więcej szkody niż pożytku.

Dlatego bardzo prosiłabym o sprawdzenie tego jednak UWAGA, musicie czuć się na siłach aby się za to wziąć, dlatego, że czasami kiedy coś pójdzie nie tak to system uruchamia się bez grafiki, trzeba wtedy przywrócić system, bądź naprawić z płytki itp oczywiście mogłabym tego nie pisać, nie uprzedzać, że takie coś może mieć miejsce, jednak uważam, że jeżeli proszę Was w tej sprawie o pomoc to musicie wiedzieć co może się wydarzyć.
Tutaj jeszcze filmik jak to na ogół wygląda:

oczywiście to tylko przykład

Z góry bardzo dziękuję osobie, która podejmie się sprawdzenia czy u niej to działa automatycznie tak jak na filmie

EDIT:

Problem rozwiązany, mianowicie zapomniałam o tym, że zanim użyję icon pack installer to muszę przejąć plik / pliki na własność, gdyż inaczej aplikacja nie może z nimi nic zrobić.

Do góry