Bajty na Megabajty

Status
Zamknięty.

rafalp86

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
459
Witam mam problem w moim notebooku. Otóż zainstalowany jest na nim system Windows XP, i od jakiegoś czasu zmienił mi się sposób wyświetlania rozmiarów plików zamiast pisać megabajty to mam w bajtach albo kilobajtach :( Tak samo w Menedżerze Zadań w zakładce Użycie pamięci wielkości mam podane w kilobajtach :eek: Co jest to czasami denerwujące. Może wie ktoś jak to zmienić. Wstawiam link do obrazków jak to wygląda.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

pkolasa

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
8
Co do eksploratora - spróbuj użyć tego:

- darmowe i powinno w tym dać się ustawić rozmiar w czymś co się nazywa Folder Size Control Panel.

Tomek-T-M-F

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Olsztyn
rafalp86 napisał:
Witam mam problem w moim notebooku. Otóż zainstalowany jest na nim system Windows XP, i od jakiegoś czasu zmienił mi się sposób wyświetlania rozmiarów plików zamiast pisać megabajty to mam w bajtach albo kilobajtach :( Tak samo w Menedżerze Zadań w zakładce Użycie pamięci wielkości mam podane w kilobajtach :eek: Co jest to czasami denerwujące. Może wie ktoś jak to zmienić. Wstawiam link do obrazków jak to wygląda.

Witam, u mnie w menedżerze zadań systemowym w windows 7 jest tak samo jak u ciebie, od samego początku instalacji windowsa,wiec myślę że tak to juz jest.dla świetego spokoju zainstaluj może

lub

jeden i drugi menedżer jest 100% lepszy.od wbudowanego w system menedżera,pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Do góry