A
Anonymous
Witam wszystkich!
Z góry przepraszam za całkowity off-topic, ale sytuacja jest nagląca..Mam dwie córki, które niedługo obchodzą urodziny
(mam 1.5 miesiąca czasu). Po wielu dyskusjach z żoną i dziećmi (czyt. płaczem itp.) namówiły mnie na kolejne zwierzę w naszym domu :/ (a mamy już 2xszynszyle, 2x kot, 1x żaba szponiasta, 4x straszyk australijski). No cóż zgodziłem się na psa. Ale takiego, którego sam wybiorę. No i wpadł mi w oko Basenji..Tu zaczynają się schody. Zadzwoniłem do dwóch hodowców. Jeden ma 9-miesięcznego (za duży, musi być szczeniak z racji innych zwierząt w domu), a drugi będzie miał młode dopiero w grudniu. Nie ukrywam też, że zabił mnie ceną. 3.000 za szczeniaka (liczyłem maksymalnie 2).
W związku z tym mam prośbę do forumowiczów. Jesteście z różnych zakątków Polski, może znacie kogoś, kto by miał takiego szczeniaka (lub miał niedługo)? Wolałbym żeby był to samczyk
Nie wszyscy ogłaszają się w internecie..Byłbym bardzo wdzięczny za podpowiedzi 
Pozdrawiam
Z góry przepraszam za całkowity off-topic, ale sytuacja jest nagląca..Mam dwie córki, które niedługo obchodzą urodziny
W związku z tym mam prośbę do forumowiczów. Jesteście z różnych zakątków Polski, może znacie kogoś, kto by miał takiego szczeniaka (lub miał niedługo)? Wolałbym żeby był to samczyk
Pozdrawiam