Po formatowaniu zginęła mi ta funkcja rozjaśniania i przyciemniania ekranu (Fn+Strzałka).Czy ktoś może mi pomóc w tym temacie.Dziękuję z góry.Zapomniałem dodać,laptop Samsung RV510
Miałem kiedyś samsunga i za obsługę skrótów powiązanych z FN odpowiada program który musisz pobrać ze strony samsunga i zainstalować u siebie na lapku Wejdź na stronę samsunga w dział wsparcia i pobierania ( czy jak to tam zwał ) i pobierz odpowiednią wersje pod swój sprzęt ( pełna nazwę lapka odczytasz na spodzie obudowy )
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.