Cad kuchnie

pss

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
62
Potrzebny Cad kuchnie (program do projektowania mebli kuchennych) gdyby był po naszemu i jeszcze za free, lub chociaż 30dni trial to bym przywracał system . power net mam w tej chwili niestety jest zbyt ubogi w modele szafek. Liczę że znajdzie się ktoś zorientowany w temacie i poratuje bo przeinstalowałem całą mite takich programów.

Eru

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Sosnowiec
pss napisał:
Potrzebny Cad kuchnie (program do projektowania mebli kuchennych) gdyby był po naszemu i jeszcze za free, lub chociaż 30dni trial to bym przywracał system . power net mam w tej chwili niestety jest zbyt ubogi w modele szafek. Liczę że znajdzie się ktoś zorientowany w temacie i poratuje bo przeinstalowałem całą mite takich programów.

najważniejszy jest klucz sprzętowy HASP a wygląda on jak pedrive do portu USB. Jeżeli ktoś nie wykona i udostępni kopii tego urządzenia
to o funkcjonalnym programie można pomarzyć.

Czyli nie masz co liczyć na ten program :p

pss

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
62
Program który wymieniłem z nazwy jest tylko przykładem, a ja szukam jakiegoś zamiennika o w miarę możliwości podobnych "parametrach" za free i po naszemu.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29876
Miasto
Trololololo
Ashampoo Home designer czy coś takiego było jeszcze

dagny_

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Darmowa wersja demo programu KD MAX - projektowanie kuchni, szaf wnękowych oraz innych wnętrz:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Uwaga! Wersja demo posiada okrojoną bibliotekę modeli oraz brak możliwości dodawania plików DWG.

Jeżeli:
- projektujesz wnętrza, a zwłaszcza kuchnie czy szafy wnękowe
- korzystasz z gotowych modeli mebli
- wykonujesz lub projektujesz meble nietypowe, na wymiar
- wykonujesz profesjonalne wizualizacje
- przygotowujesz dokumentację wykonawczą wnętrza lub mebli

KD MAX jest dla Ciebie.

SE7EN

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
114
Może PRO100 ?
PRO100 to program komputerowy dla każdego przedsiębiorcy działającego w szeroko pojętej branży meblarskiej. W jednym produkcie znalazły się jednocześnie:

Program do projektowania kuchni
Program do projektowania łazienek
Program do projektowania wnętrz biurowych
Program do projektowania mebli
Program do projektowania szaf z drzwiami przesuwnymi
Program do projektowania zabudów wnęk
Program do wyceny mebli i wnętrz
Program obliczający zużycie materiałów
Program PRO100 umożliwia projektowanie mebli "od zera" generując specyfikacje produkcyjne, pozwala na projektownie dowolnych wnętrz (kuchni, salonów, łazienek, biur, garderób, szaf...) przy pomocy zawartych w bibliotece mebli oraz sprzętów, projektowanych w danym momemncie zgodnie z fantazją Klienta i Projektanta. PRO100 umożliwia prawdziwie nowoczesną komunikację między sprzedawcą i producentem - przesyłając plik projektu przekazujemy wszystkie zawarte w nim informacje wraz z komentarzami. PRO100 to rozwiązanie zaprojektowane dla branży meblowej - tak dla dla małych rodzinnych czy nawet jednoosobowych firm jak i dla dużych struktur produkcyjno handlowych. Prosimy zapoznać się listą referencyjną.

PRO100 Jasno w kilku zdaniach to:

możliwość projektowania dowolnych wnętrz (to program do kuchni, salonów, łazienek, biur...)
możliwość pracy bezpośrednio w trójwymiarze (a nie tylko w planie)
natychmiastowa wysokiej jakości wizualizacja
siedem widoków sceny i różnorodne tryby wyświetlania
niespotykana łatwość i szybkość obsługi
możliwość generowania dowolnych wydruków
możliwość tworzenia własnych bibliotek mebli
możliwość tworzenia własnych bibliotek materiałów (tekstur)
dopasowanie programu do potrzeb użytkownika
precyzyjna wycena pozwalającą na ofertowanie i kontrolę sprzedaży
raporty produkcyjne (lista formatek, elementów i zużycie materiałów)
możliwość współpracy z programem Nowy Rozkrój
samodzielność aplikacji
możliwość bezpłatnego przetestowania wersji demo
Wersja demo:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Jest tylko jedno ale:
Zapraszamy do zapoznania się z naszymi programami poprzez BEZPŁATNE wersje demonstracyjne. Wersje te zachowują pełną funkcjonalność wersji pełnych oprócz możliwości zapisywania i drukowania (w demo programu PRO100) oraz rozrysu poprawnego zestawu (demo programu Nowy Rozkrój w niewielkim stopniu losowo zmienia przed rozrysem wymiary formatek).

Do góry