cFosSpeed – akcelerator internetu - konkurs

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
Wygrani są proszeni o potwierdzenie odbioru nagrody i wysłanie wymaganych danych, ci co jeszcze tego nie zrobili .Macie na to 24 godziny od losowania , po tym czasie uznam ze rezygnujecie z wygranej w przypadku braku potwierdzenia do mnie na pw . Zostanie przeprowadzona dogrywka z pozostałej puli użytkowników forum którzy zapisali się do konkursu a nie mieli szczęścia w losowaniu . To tak w kwestii prawnej, zasady są dla wszystkich takie same .Po 48 godzinach od losowania wysyłam listę z danymi do producenta .

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
Dane wysłane do producenta firmy cFosSpeed . Oczekujcie niebawem licencji na podanych adresach mail .Pozdrawiam i gratuluje zwycięzcom
smiley_podium.gif
a przegranym cóż mogę życzyć tylko szczęścia w kolejnych konkursach
2b.gif

eMCe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Ś-Wsch
Ja jeszcze nie dostałem. Ale skoro "licki" rozsyłane będą przez producenta to może to chwilę potrwać. Jakiś czas temu na licencję do ATI 2015 czekałem przeszło tydzień. Co do cFosSpeed to można już zainstalować triala a na pewno nim się skończy dostaniemy swoje osobiste licencje do aktywacji ;)

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
Powiem wam tak ja przekazałem dane dla firmy cFosSpeed jedyne co mogę zrobić w tej chwili to zapytać się ich czy dotarły do nich.Właśnie napisałem do firmy i poprosiłem o szybką odpowiedz kiedy przekażą wam klucze .Tyle mogę na chwile obecną wam oznajmić .

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
31108
Miasto
Trololololo
3 dni to mniej więcej czas oczekiwania.

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
Licencje już dotarły dziś .

uwaga.gif

* Uwaga: Proszę wykonać kopię zapasową z dołączoną licencją cFosSpeed
Plik klucza i z tym mailem na dyskietce lub płycie CD, dzięki czemu można go używać, jeśli
ponownie zainstalujemy system. *

Miłej zabawy i szybkiego surfowania z cFosSpeed,

* Note: Please make a backup copy of the attached cFosSpeed license
key file and of this mail to diskette or CD, so you can use it if you
re-install your system. *

Have fun and speedy surfing with cFosSpeed,

Your cFos-Team

Do góry