Ciekawy serwis

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Jakiś czas temu trafiłem na ciekawy serwis oferujący przesyłanie wiadomości textowych , które możemy odtworzyć tylko raz a następnie ulegają one samozniszczeniu. Burn Note , bo o nim tu mowa , wyposażony jest także w kilka ciekawych opcji dzięki którym możemy :
-Ustawić czas trwania wiadomości po którym zostanie ona automatycznie zniszczona
-Zabezpieczyć treść hasłem
-Zabezpieczyć treść przed kopiowaniem i możliwością wykonania zrzutów ekranu całej wiadomości (tekst pokazuję się w niewielkich częściach lub jest zaciemniony i widzimy tylko jego fragment )
qF71f.jpg

Po założeniu konta otrzymujemy możliwość wglądu w info " czy i kiedy nasze wiadomości zostały przeczytana "
Serwis zapewnia że wszystkie wiadomości przechowywane są w formie zaszyfrowanej i po otwarciu są bezpowrotnie usuwane Po 72 godzinach usuwane są również wiadomości, które nie zostały otwarte przez odbiorce
Burn Note

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Wow !

Fajne to zwłaszcza - Ustawić czas trwania wiadomości po którym zostanie ona automatycznie zniszczona
Od razu się kojarzy z James Bond 007 :D

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Od razu się kojarzy z James Bond 007 :D
Myślę że Bond zrobiłby tak : Z ważną i poufna informacja wysłałby araba obwieszonego granatami a ten po przekazaniu wiadomości wyciągnąłby zawleczkę ... i spróbuj odzyskać teraz informację :p

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30529
Miasto
Trololololo
Ten arab musiał by być bardzo szybki, coś mniej więcej jak ten

Do góry