CollageIt

vonz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Make photo collages on Mac OS X & Windows for free
CollageIt is an easy-to-use photo collage maker for Mac OS X & Windows, which makes collage automatically. In a matter of seconds, this collage software can turn any ordinary photos into impressive collages.

Try this free collage maker to produce you own style collages and share them with your friends and families in a unique way.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Rycho

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
5075
A znak wodny dodawany do darmowej wersji jest duży? Bo rozdzielczość jest przyzwoita 2000 x 2000 px

Parametry wersji free:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Rycho, nie odpowiem Ci na zadane pytanie, ale wierz mi, rozdzielczość 2k pikseli, to trochę mało, zważywszy że dla odbitki zdjęcia 10x15 potrzeba 1200x1800 pikseli... to teraz jeszcze przełóżmy założenie programu, który ma pomagać złożyć kolaż, co by pasowało wywołać w formacie co najmniej 15x21, choć to wg mnie nie ma większego sensu ;) Czyli wersja free jak najbardziej ok, ale tylko do wyświetlania owego wynikowego dzieła na komputerze ;)

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
217
artoor napisał:
Rycho, nie odpowiem Ci na zadane pytanie, ale wierz mi, rozdzielczość 2k pikseli, to trochę mało, zważywszy że dla odbitki zdjęcia 10x15 potrzeba 1200x1800 pikseli... to teraz jeszcze przełóżmy założenie programu, który ma pomagać złożyć kolaż, co by pasowało wywołać w formacie co najmniej 15x21, choć to wg mnie nie ma większego sensu ;) Czyli wersja free jak najbardziej ok, ale tylko do wyświetlania owego wynikowego dzieła na komputerze ;)

A po co na odbitkach znak wodny?
Co innego jak wrzucasz do internetu, to wtedy ta rozdzielczość 2000x2000 jest w zupełności wystarczająca.

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
alberto, właśnie abstrahując od znaku wodnego zwracam uwagę na chybiony pomysł jeżeli chodzi o zdjęcia w odniesieniu do rozdzielczości ;) Czyli w grę wchodzi raczej tylko wersja pełna programu :)

Do góry