Olga
Bardzo aktywny
- Reakcje/Polubienia
- 1
Racja:Co do Counter Spya podobno miał być wycofywany ze sprzedaży
Zresztą tak samo jak Sunbelt Personal FirewallCounterSpy Anti-spyware Software End-of-Life
After nearly seven years as a leader in anti-spyware protection, CounterSpy is being discontinued. While there are many loyal customers for this product, we have found that most customers prefer to purchase GFI VIPRE® Antivirus instead, which includes anti-spyware and antivirus support.
Sunbelt Personal Firewall Software End-of-Life
After many years as leader in firewall protection, Sunbelt Personal Firewall is being discontinued. While there are many loyal customers for this product, we have found that most customers prefer to purchase GFI VIPRE® Antivirus Premium instead, which includes firewall technology AND antivirus support.
Tak , usunęli od niedawna, mocno się zdziwiłem gdy na stronie nie znalazłem możliwości aktywowania programu keyem 30 dniowym.
Nie przywrócili, na stronie nadal tego nie ma, ja jedynie wiedziałem że na stronie rejestracyjnej sunbelta, była ramka z stroną .... która nadal działa
ReviewsAntivirus napisał:Tak , usunęli od niedawna, mocno się zdziwiłem gdy na stronie nie znalazłem możliwości aktywowania programu keyem 30 dniowym.
Nadal się da, gdy jeszcze była ta możliwość, to zauważyłem że na stronie była ramka z:
(do vipre premium)
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
(do vipre antivirus)
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
a te stronki nadal działają, wygenerowane klucze też działają![]()
Wystarczy skorzystać z koszmail.pl czy yopmail.com.