Czy można doładować konto PayPal przez SMS?

Fanatyk

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Tak jak w temacie, czy można doładować konto PayPal przez SMS? Jeśli tak, to w jaki sposób? Znalazłem taką stronę:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
jednak nie wiem czy ona jest wiarygodna, może ktoś miał z nią kontakt. Proszę o jakieś rady :)

helium

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
2611
Miasto
Kraków
Fanatyk napisał:
Tak jak w temacie, czy można doładować konto PayPal przez SMS? Jeśli tak, to w jaki sposób? Znalazłem taką stronę:

jednak nie wiem czy ona jest wiarygodna, może ktoś miał z nią kontakt. Proszę o jakieś rady :)
Pierwsze słyszę o takiej opcji. Doładowywałem Paypala na dwa sposoby tz. przelew bankowy lub podpiętą kartę do konta PayPal. Osobiście bym nie zaryzykował jeżeli sam PayPal nie wspomina o takiej możliwości.
:nea

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
53083
Jeśli chcesz upewnić ,że taka możliwość doładowania konta przez sms-a,to najlepiej jak się z kontaktujesz z biurem obsługi paypal, wtedy będziesz pewny na 100% pozdrawiam !

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29942
Miasto
Trololololo
Jest trochę takich serwisów które na to pozwalają wystarczy wyguglować, jeśli chodzi wypłać sms to niektórzy piszą że to wałmistrze inni że działa.Inna strona to przelejsms , pokaże się jak wpiszesz w google "wypłać sms" .Zwróć uwagę na prowizję jaką pobierają te wszystkie serwisy.

wacek_1984

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
49
Lepiej już się z kimś dogadać by Ci przesłał przez PP kasę a Ty mu na konto, albo jakoś tak.

Unikaj wszystkiego co nie doładowuje bezpośrednio, było kilka wałków.

Do góry