Czy można usunąć bezpiecznie te pliki,foldery ?

A

Anonymous

J.w

75516042379980259686.jpg

89400433173804895414.jpg

Chodzi o te ukryte,jak i o te tekstowe,i dll z samego dołu, z wyjątkiem usuwania "HP","ProgramData" bo tych wiem że nie wolno napewno :piwko

:scratch

A

Anonymous

Kalashnikov napisał:
Chodzi o te ukryte,jak i o te tekstowe,i dll z samego dołu, z wyjątkiem usuwania "HP","ProgramData" bo tych wiem że nie wolno napewno
Jest jakiś powód do usunięcia tych plików ??

A

Anonymous

Hornet napisał:
Kalashnikov napisał:
Chodzi o te ukryte,jak i o te tekstowe,i dll z samego dołu, z wyjątkiem usuwania "HP","ProgramData" bo tych wiem że nie wolno napewno

Drażnią mnie,ja lubię mieć Clean :zaciesz

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Kalashnikov napisał:
Hornet napisał:
Kalashnikov napisał:

Drażnią mnie,ja lubię mieć Clean :zaciesz

Nie postępuj pochopnie po system zwariuje :dziwak

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
Wszystkie z dolnego obrazka i te kilka "eula" txt wyżej możesz usunąć. To są pliki z instalacji Microsoft Visual C++ 20XX Redistributable

A

Anonymous

Muszę zebrać wszystkie opinie,za i przeciw,rozszyfrować tą zagadkę i mieć Clean jak lubię.Narazie rzecz jasna zostawiam w spokoju i czekam :klawik.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30558
Miasto
Trololololo
Zrób sobie kopię systemu a potem skasuj te pliki jak system będzie działał to znaczy że można a jak nie będzie to przywrócisz sobie kopię. :guma

A

Anonymous

OXYGEN THIEF napisał:
Zrób sobie kopię systemu a potem skasuj te pliki jak system będzie działał to znaczy że można a jak nie będzie to przywrócisz sobie kopię.
:szydera
Elegancko to wymyśliłeś :dziwak

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30558
Miasto
Trololololo
ja tak robiłem a kopia zawsze się przyda.

virophage

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
22
Miasto
Pomorze
@
Co za problem skopiuj te pliki i wrzuć na inna partycje ,te "orginalne" usuń , restart system i zobacz czy coś się dzieje, zawsze możesz wejść tez z trybu awaryjnego. Co do plików to moim zdaniem są to śmieci po instalacyjne gier i programów ,które zamiast w temp znalazły się w innym miejscu :zaciesz

Do góry