A
Anonymous
Witam
.Czy po wgraniu CyanogenMod 10.1 na mojego smartfona stracę gwarancję??
.Czy po wgraniu CyanogenMod 10.1 na mojego smartfona stracę gwarancję??
.Czy po wgraniu CyanogenMod 10.1 na mojego smartfona stracę gwarancję??Tak jak napisała Ola. Wgranie nieoficjalnego oprogramowania zawsze niesie ze sobą pewne ryzyko. Jeśli w serwisie się połapią, możesz w ten sposób stracić gwarancję na smartfona. Zawsze czytaj uważnie umowę i warunki gwarancji. Poza tym wersja CyanogenMod 10.1 jest jeszcze niestabilna. Czasami wyskakują jakieś bugi.Szalony Informatyk napisał:Witam.Czy po wgraniu CyanogenMod 10.1 na mojego smartfona stracę gwarancję??
.A co do stabilności zawsze można wgrać starszą stabilniejszą wersję(np: cm9 ).Nie wszyscy wiedzą jak to zrobić. Z programu korzystałem ostatnio we wrześniu i były z nim jakieś problemy. Wtedy zmieniłem telefon. Oczywiście masz rację, że teraz już są pewnie wyższe wersje stabilne.slawektor napisał:Można zawsze wrócić do brandowanego softu producenta. Licznik flashowań można skasować.
CyanogenMod 10.1jest już dawno stabilny.
Każdy korzysta z tego co mu pasuje. Kiedyś wchodziłem na taką stronkę o funkcjach MIUI v5 i nie tylko:slawektor napisał:potem dlugo MIUI v5, bardzo fajny.
Nie wiem czy się z tego wyrasta.. Albo się zestarzałem.