Czy to koniec SG?

Status
Zamknięty.
A

Anonymous

No cóż...temat otwarty...to najlepiej poinformowani muszą coś szrajbnąć :wariat

Nie będę wskazywał kozła ofiarnego ale to wszystko wina JarkaMK.
Popełnił kilka kardynalnych błędów :

-Konwersja Forum Aviry w SG : po co poprawiać coś co jest dobre ? Na Avirze wszystko cacy hulało.Dochodzili ciągle nowi userzy (z różnych grup wiekowych) i to nie tacy co po rejestracji napisali jednego posta przez rok.Większość od razu czynnie włączała się w życie Forum.

-Nie słuchanie mądrych rad : pamiętam jak w 5 osób siedzieliśmy jeszcze na beta SG i Jarek pytał : chłopaki co zmienić,żeby było dobrze ?,no to mu radziliśmy : to i to i to.Jarek na to : "super pomysł","tak to jest fajne","dobra tak zrobimy"...i co ? I nic...Adminem został LukasAMD.
A Lukas jak to Lukas-wszystko musi być perfekcyjne i tip-top.
Najpierw najbardziej żywotną część forum potraktował podwórkowymi chuliganami :szydera a potem mu się zamarzyło stworzenie ogólnonarodowego portalu IT albo przynajmniej polskiego odpowiednika wilderssecurity.
No i wtedy było już wiadomo,że siusiak bombki strzelił (świąt nie będzie).
W XXI wieku nie da się zasklepiać w pisaniu tylko i wyłącznie o virkach,tabletach,kamerkach i webmasteringu.Tą metodą można przyciągnąć kilku emerytów lub dzieci na zwolnieniu lekarskim.
Świat nie polega na chodzeniu o świcie po moczarach i cykaniu fotek :dziwak
Żeby jakiekolwiek forum się rozwijało i przyciągało nowych userów musi być zróżnicowane i różnorodne.
Popatrzcie na PZD gdyby OXY nie był europejczykiem to na forum siedziałby z 10 osobami i klepał o promocjach.
A my mamy z jednej strony promocję ale z drugiej politykę,plastykę,grafikę,sport i brazylijskie modelki :jezyk i jaki jest efekt ? Prawie 10 000 zarejestrowanych :klawik. .

Nic takiego wielkiego się nie stało : połowa SG jest u nas pod swoimi lub zmienionymi nickami a całą resztę : Serdecznie Zapraszamy !

BTW.A Ty Polak900-mogłeś dać z siebie więcej na swoim macierzystym Forum...zamiast siedzieć tutaj i ciągle molestować Oxiaka pytaniami : kiedy zamkniesz ten temat,kiedy zamkniesz ten temat,kiedy zamkniesz ten temat ? :szydera

A

Anonymous

W sumie... sam miałem tam konto , ale cholernie rzadko tam wchodziłem
PzD jest niezastąpione :ok

A

Anonymous

Nie smutajcie się :szydera Niczego nie zamkną :jezyk
Choć powinni już dawno to zrobić, ze względu na cyrk jaki tam ostatnio się dzieje :dziwak

A

Anonymous

Według mnie "ta wyższość ekipy, ten wyraźny rozdział miedzy zwykłymi użytkownikami." jest właśnie na PZD a nie na SafeGroup być może za dużo tam się nie udzielałem ale często przeglądałem tematy i w żadnym niczego takiego nie zauważyłem być może nie udało mi się na owe posty trafić.

A

Anonymous

Szalony Informatyk napisał:
Według mnie "ta wyższość ekipy, ten wyraźny rozdział miedzy zwykłymi użytkownikami." jest właśnie na PZD a nie na SafeGroup
Wacław-Dziecko drogie-o czym Ty piszesz ?? Z tego co widzę zarejestrowałeś się na SG pół roku temu.
A pamiętasz jak było 5 lat temu ? Nie...bo chodziłeś jeszcze do grupy starszaków.
Kto tutaj się tak wywyższa ? To,że Marsellus Cię nieraz dyscyplinuje...to tylko dla Twojego dobra i potraktuj to jak rady starszego brata.
A spróbuj na SG napisać : Nexus 5 to shit tudzież Sosnowiec i Radom to brzydkie miasta albo spytaj LukasaAMD czy był kiedyś z koleżanką w toalecie ? To zobaczysz co się stanie :szydera .

A

Anonymous

Szalony Informatyk napisał:
Według mnie "ta wyższość ekipy, ten wyraźny rozdział miedzy zwykłymi użytkownikami." jest właśnie na PZD a nie na SafeGroup
Nie wiem ... skoro czujesz się tutaj taki napiętnowany i zakładam"niedoceniany" to czemu tu bywasz ??
każde forum ma pewne zasady i rejestrując się jednocześnie je akceptujesz

A

Anonymous

Wacek hipokryto, a czy to nie Ty się z Nami ostatnio żegnałeś? No ale jak widać nie możesz bez Nas żyć, i nie jest Ci tu aż tak źle :szydera
Już wszyscy pogodzili się z tym że Cię nie będzie :( a tu taka niespodzianka :szydera

A

Anonymous

marsellus:

Owszem nie jest mi tu źle.Ja powiedziałem tylko,że bardziej odczułem tu na forum niż na Sg.Do pozostania na forum przekonał mnie jeden z użytkowników.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Jorn:

Jest tu gromadka naprawdę fajnych userów, z którymi się dogaduję a z zasadami panującymi na forum już się zapoznałem.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Hornet:
Masz racje 5 lat temu nie miałem doczynienia dlatego podkreśliłem

być może nie udało mi się na owe posty trafić.

za dużo tam się nie udzielałem
ale nic takiego tam nie zauważyłem.

graf

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Ponieważ istnieniem takowego forum zainteresowałem się dopiero niedawno (kiedy to w pewnych okolicznościach zostałem na PZD przez jedną osobę posądzony o mój związek z SG), nie znam historii i innych rzeczy związanych z tamtym forum i mnie za szczególnie to nie interesuje. To co jednak mogłem zobaczyć przeglądając tam pewne informacje wtedy, jak i później będąc z Forum Programy za Darmo nakierowywanym (odsyłanym) na SG różnymi szyderczymi uwagami a nawet linkami, to to, że... tak jak fiodor99 gratuluję i życzę Ci Ichito naprawdę Wszystkiego Najlepszego.

Postaram się w najbliższym czasie częściej odwiedzać to forum.

Pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Do góry