Daj mu palca a on chce reki i krzyczy mało

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
Daj mu palca a on chce reki i krzyczy mało .Zamiast podziękować koledze co się wystarał licencje i cieszyć się że za darmochę masz to pretensje że czemu na rok tylko .W dupę jeża jak to boczek z kiepskich gadał . Czy wiecie jeden z drugim ile to pracy wystarać się o klucze dla strony na cokolwiek u producenta na konkurs. Ile to nerwów zjedzonych jest . Nieraz jest że producent żąda pełnej statystyki strony , warunków konkursu , co on z tego będzie miał jak ufunduje ci cokolwiek i wiele więcej danych . Z jednego zapytania może zrobić się kartka maszynopisu , to wszystko musisz zredagować ,poprawić ,poprawnie napisać po angielsku i wysłać.Po drugie ty nie stawiasz warunków w negocjacjach pisząc z firmą , tylko prosisz więc nie masz nic do gadania co ci kontrahent zaoferuje i na jakich warunkach to dostaniesz. Polacy to chyba już maja w genach myślenie że im wszystko się należy bez pracy . Najlepiej gdyby było za darmo i podane do roczki .A może się jeden z drugim do roboty weźmiecie na rzecz forum i załatwicie coś sami a nie roczki w kieszeniach i ględzenie ze czemu na rok a nie bezterminowe . Dziękuje skończyłem swój wywód . :dziękuję

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
sheriff napisał:
Daj mu palca a on chce reki i krzyczy mało .Zamiast podziękować koledze co się wystarał licencje i cieszyć się że za darmochę masz to pretensje że czemu na rok tylko .W dupę jeża jak to boczek z kiepskich gadał . Czy wiecie jeden z drugim ile to pracy wystarać się o klucze dla strony na cokolwiek u producenta na konkurs. Ile to nerwów zjedzonych jest . Nieraz jest że producent żąda pełnej statystyki strony , warunków konkursu , co on z tego będzie miał jak ufunduje ci cokolwiek i wiele więcej danych . Z jednego zapytania może zrobić się kartka maszynopisu , to wszystko musisz zredagować ,poprawić ,poprawnie napisać po angielsku i wysłać.Po drugie ty nie stawiasz warunków w negocjacjach pisząc z firmą , tylko prosisz więc nie masz nic do gadania co ci kontrahent zaoferuje i na jakich warunkach to dostaniesz. Polacy to chyba już maja w genach myślenie że im wszystko się należy bez pracy . Najlepiej gdyby było za darmo i podane do roczki .A może się jeden z drugim do roboty weźmiecie na rzecz forum i załatwicie coś sami a nie roczki w kieszeniach i ględzenie ze czemu na rok a nie bezterminowe . Dziękuje skończyłem swój wywód . :dziękuję

W pełni się zgadzam z kolegą ,biadolić to każdy potrafi ,ale dać coś od siebie to już brak !!

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
48617.jpg
propozycja nowej rangi sęp :p

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12603
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Daj sobie spokój Szeryfie bo szkoda Twoich nerwów. Gdybyś przejrzał dokładnie forum to byś wiedział, że to jest "etatowy malkontent". Najpierw narzekał, że w konkursach wygrywają tylko starzy członkowie, później został przeze mnie oszukany w kwestii pojemności chmury a teraz naciągnięto go na udział w konkursie z nieadekwatną nagrodą do jego wymagań.
Organizuj dalej konkursy bo jest tu wiele osób które będą Ci wdzięczne za włożony trud. :piwko

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
al_arsen napisał:
Organizuj dalej konkursy bo jest tu wiele osób które będą Ci wdzięczne za włożony trud. :piwko
Popieram. Ja jestem wdzięczny i to wyrażam. Z niewiadomych mi właściwie względów dopiero w tym roku odkryłem wątek konkursy i ze zdumieniem stwierdziłem, że jest ich niesamowity wysyp. Nie wiem, czy tak było wcześniej, ale teraz jest naprawdę dobrze. Niezależnie od tego, czy się wygra czy nie... jest zabawa, jest fun. :yahoo Zastanawiam się ludzie, kiedy i jakto robicie. W każdym razie szacun. :england Wcześniej już zauważyłem, że w dziale Programy z promocji trzeba się wykazać niebywałą szybkością, żeby zamieścić świeżego newsa. Nieraz byłem w szoku. :dziwak A tak a propos tematu nie znalazłem na forum wątku, kto i na jakich zasadach może wystąpić np. do producenta o nagrody w postaci licencji za udział konkursie na Forum. Bo rozumiem, że jakiś algorytm postępowania jest, aby np. nieświadomie nie narobić forum koło pióra u jakiegoś producenta?

Do góry