Darmowy backup online

A

Anonymous

Witajcie forumowicze. Czy ktoś mógłby polecić dobry , darmowy backup online? O ile taki istnieje ... :D

FARMER

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Piernikowo

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30509
Miasto
Trololololo
Zależy o jaki backup ci chodzi i ile miejsca potrzebujesz

A

Anonymous

@FARMER : wujek google to mi podpowiedział nie raz. Ja pytam o radę , o jakiś sprawdzony program , a nie o to co wyrzuci wyszukiwarka ...

A

Anonymous

@Oxy : chodzi głównie o zdjęcia , jakieś 2GB , góra 5GB. Pytam bo nie wiem , czy darmowy backup online 5GB w ogóle istnieje. ;)

FARMER

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Piernikowo

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30509
Miasto
Trololololo
Darmowy backup istnieje, chwalony jest DropBox ( instalujesz klienta na dysku który automatycznie synchronizuje dane z serwerem ) tyle że tam jest chyba 2 GB.

Była kiedyś promocja na więcej.w Dropboxie dostajesz 250 MB gratis jeśli zarejestrujesz się z linka poleconego o tego np
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

A

Anonymous

Ok FARMER dzięki za linka. Przydał się. :)

Edytowane :

he , he zawsze odpisujecie , wtedy kiedy ja też chcę coś napisać :D

Oxy dzięki za info , sprawdzę.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30509
Miasto
Trololololo
DropBox jest o tyle fajny ze to co wrzucisz do polderu na kompie ( dropbox ) to sam przesle na serwer, bardzo wygodne rozwiązanie

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
45590
Miasto
Gdzieś w Polsce
może to:
...50GB free...
ADrive’s Basic plan offers individual users 50GB of online storage and backup for all file types including access to our basic service features, all for FREE. With our Basic plan you will have the essentials to store, backup, share, and edit your documents online.

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne
korzystam z kilku backupów online, dropboxa, synplicity ale nic nie może pobić darmowego idrive, który na wejściu daje 5 GB a po udostępnieniu dostępu do skrzynki pocztowej - kontaktów - 10 Gb dodatkowo. polecam.

a propos adrive - jest niezwykle niewygodny i te 50 GB w praktyce nie do wykorzystania, dopiero wersja Pro dostarcza ułatwiony dostęp przez aplikację, no ale to już wersja płatna.

a jak płatne to chyba nic nie pobije cenowo Fsecure Backup Online, z nielimitowaną objętością, około 400 złotych za 2 lata.

A

Anonymous

Wow jestem pod wrażeniem społeczności tego forum - ciekawe odpowiedzi i przydatne informacje.

Jeszcze raz serdeczne dzięki dla wszystkich.

daniel - niezły konkurs. Pozdrawiam. ;)

bezpiecznik

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Sam od roku używam iBard24 Backup Online. Mają darmową wersję 1 GB za free, bezterminowo. Do przechowywania zdjęć na początek starcza. Mają też ciekawa galerię, która pomaga w zarządzaniu zdjęciami.

polecam

Do góry