Digital Defender Antivirus pro

sebastian1988

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Digital Defender Antivirus pro

Zaparaszam do zapoznania się ze specyfkacją produktu na stronę producenta -->

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
JAk to wygląda?

ResizedImage300200-overview-2.png

Digital Defender Antivirus ma dwie wersje, które są wolne i pro
widać różnice między nimi na poniższym obrazku

snap20101018203311002.png

MOŻĘ COŚ CIEKAWEGO OTRZYMAM W ZAMIAN? PISZCIE:)

facecik

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Ten program antywirusowy wykorzystuje silnik VirusBuster i jest taki sam jak Preventon Antivirus, więc szału raczej nie ma .
A czy przypadkiem Outpost Internet security, to nie to samo co VirusBuster Internet Security ;)

Mały test na YT co prawda nie najświeższy ale ...

Conti

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
76
Outpost IS korzysta z silnika virusbustera, ale ma od groma własnych rzeczy, od hipsa do fw, ten virusbuster tam to za dodatek robi. A biorąc pod uwagę specyfikę obecnych robali to w sumie powinien sobie radzić - mam na mysli OIS. A z VIS nie miałem przyjemności, więc się nie odzywam....

sebastian1988

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Conti napisał:
Outpost IS korzysta z silnika virusbustera, ale ma od groma własnych rzeczy, od hipsa do fw, ten virusbuster tam to za dodatek robi. A biorąc pod uwagę specyfikę obecnych robali to w sumie powinien sobie radzić - mam na mysli OIS. A z VIS nie miałem przyjemności, więc się nie odzywam....
Dokładnie , nie jadłes - nie mów jak smakuje :) Dobrze mówisz :) Mam licencje dla was..... k....rwa nikt tu hajsu nie chce ! Potrzebujesz dobrego antywira - a masz cos w zamian się wymienic? Ok proponuj!!! ( jak by co mam załobę wiec sorry za wyskoki nerwowe)

Do góry