Dlaczego sprzęt szybko się psuje

rafalp86

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
457
Zepsuła ci się drukarka a gwarancja się skończyła,i wymaga obsługi serwisu. Ale naprawa w serwisie jest zbyt droga i nie opłaca się naprawiać sprzętu, lepiej kupić nową :wariat .O tych rzeczach jak o innych w tym filmie. Dowiemy się jak produkty przez nas kupowane są postarzane, czyli działają góra 2 lata i kosz. :jezyk

Czas filmu: 53 minuty

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Ciemny , nieświadomy konsument to dobry konsument - tak nas postrzegają wielcy tego świata A ja im na to :fakolec jestem świadomy :gwizdek

destry5

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
mnie zaskakuje precyzja szacunkow producenta po jakich sprzet sie psuje :)
lodowka zaczela szwankowac dokladnie po uplywie 24 miesiecy jej gwarancji, mogla przeciez usterka ujawnic sie wczesniej :)
do lapka lepiej brac przedluzona gwaracje albo liczyc na szczescie :)

Securitas

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
46
Miasto
Białystok
Kiedyś miałem w kompie grafike Asus 9600 GSo 512Mb..gwarancja byla na 24 miechy..i tu niestety sie przeliczyli bo karta zdachła na 2 tygodnie przed koncem gwarancji...Dostałem nową :) Chodziła rok bez usterek..w końcu sprzedałem ja koledze i dalej mu działa :)Według moich obliczen za jakieś 4 miesiące powinna paść hehehehhe :)

thorsten

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
u mnie monitor samsung z tunerem tv też 2 tyg. po gwarancji odmówił współpracy, ale naprawa kosztowała tylko 4 dyszki i pracuje już 5 rok bez zakłóceń. :yahoo .poza tym było już sporo programów w tv i artykułów w prasie o postarzaniu sprzętu , więc można było się dokształcić. :klawik.

Do góry