Dlaczego zniknął dział Wszystko związane z grafiką?

A

Anonymous

Co się stało z działem Wszystko związane z grafiką ?? Zaczęło się od tego, że zniknęło z mojego konta ponad 40 postów. Jednocześnie zauważyłem, że ubył wcześniej wspomniany temat graficzny. Jeszcze dzisiaj on istniał. Komu on przeszkadzał? Co z pracą wszystkich tych, którzy tam wbijali swoje posty. Pewnie był niewygodny i został zakwalifikowany do polityki. :dziwak Rozumiem, że w praktyce wszystko tak może zniknąć. :szydera To po co pisać !! Ktoś ma lekką rękę. Tego już nie rozumiem. :scratch Może od razu ciachnąć całe Forum PzD. :klawik.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30605
Miasto
Trololololo
:hi
Temat nikomu nie przeszkadzał, po prostu został skasowany przez przypadek.Jeśli była dziś robiona kopia to przywrócę, jeśli dawniej to raczej nie przywrócę, szkoda ale czasem tak bywa.

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12602
Miasto
Somewhere over the rainbow.
giveawayday napisał:
Zaczęło się od tego, że zniknęło z mojego konta ponad 40 postów.
Przewrażliwiony jesteś na swoim punkcie :jezyk

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12602
Miasto
Somewhere over the rainbow.
giveawayday napisał:
al_arsen napisał:
giveawayday napisał:
Zaczęło się od tego, że zniknęło z mojego konta ponad 40 postów.
Przewrażliwiony jesteś na swoim punkcie :jezyk
Nawijasz jak narcyz. :dziwak Swoich interesów należy pilnować... mój Ty jedynaku. :klawik.

Niech i tak będzie. Ale o co chodzi z tym jedynakiem to nie rozumiem :scratch

A

Anonymous

jorn napisał:
giveawayday cóż :) wystarczy założyć kilkadziesiąt postów o zaczynających się weekendach czy świętach i szybko nadrobisz :szydera
Wstydziłbyś się jorn. :zawsty Mierzysz innych własną miarą. :dziwak Wiem, że jesteś w tym niedościgłym mistrzem. :hura

Do góry