do wygrania komputer za 13 tysięcy złotych

fiodor99

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
86
Miasto
25° 47' N 80° 13' W
lada chwila rozpocznie się konkurs

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
w którym nagrodą jest komputer o wartości 13 tysięcy złotych-mała bestia-wszystkim chętnym życzę powodzenia :) ja bym zaatakował nim Risena - dość stara gierka ale wciąż ma wymagania :gracz

Naits

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
jakby takich komputerów było z 10 to była by szansa :) bo chętnych będzie wielu

1qaz

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
89
Ja podziękuję. Te zasady... Ja wiem, że to nie może być konkurs typu: "Nice giveaway. Please count me in" ale ludzieeee... Oczywiście życzę uczestnikom szczęścia. Jest wprawdzie tylko jedna nagroda - ale przecież ktoś ją musi wygrać. Mam nadzieję, że będzie to osoba z tego forum. Powodzenia :)

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Kompek wypasiony ale przydałby się drugi konkurs z prywatna elektrownią wiatrową jako nagroda bo inaczej licznik od prądu spalony - takie osiągnie obroty :dziwak :dziwak

A

Anonymous

Ja jakbym wygrał to od razu bym go spieniężył :D Za jakieś 4k kupiłbym sobie też niezłego potworka, a resztę przeznaczam na....... :D :szydera

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk
Coś podobnego do konkursu organizowanego przez benchmark i komputronika, też jeden komp, za mało zdecydowanie. Takie marki jak Pclab, benchmark mają tyle użytkowników ,że przynajmniej parę maszyn powinni zagwarantować , aby cień nadziei był. Zamiast kompa za 13000zł , lepiej 4 kompy za 3000zł . Za 3 kafla też bardzo dobry komputer do gier będzie, a taki za 13 k to nie to,że 1 nagroda, to na prądzie idzie zbankrutować :szydera

Do góry