Dobre programy antywirusowe-za darmo!.

A

Anonymous

Co, to jest program antywirusowy?-To program , którego celem jest wykrywanie,zwalczanie i usuwanie szkodliwego oprogramowania.Prawdopodobnie jest to najważniejsza rzecz jaką powinniście zainstalować zaraz po instalacji systemu operacyjnego.Na ten niezbędny program nie musicie wydawać pieniędzy.Istnieją Darmowe bardzo dobre antywirusy.Okey, to ja teraz wypiszę i lekko opiszę antywirusy :).

Avira- Jeden z najchętniej wybieranych programów antywirusowych.W momencie zagrożenia szybko pozbywa się problemu.Program na bieżąco śledzi działania komputera.Uważany jest za bardzo prosty w obsłudze program.Zaletą programu jest bardzo prosty interfejs umożliwiający prostą obsługę nawet dla osób początkujących.Darmowa wersja dostępna tylko do użytku domowego.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Panda Cloud Antivirus-Interfejs tego programu jest naprawdę prosty wręcz "Ubogi".Program zapewnia ochronę w czasie rzeczywistym program śledzi jak zachowują się aplikacje.Jeżeli chcemy korzystać z tego antywirusa musimy mieć stały dostęp do internetu.Program pracuje poza dyskiem komputera, więc łatwo się nie da oszukać.

Avast Free Antivirus-Jako jeden z nielicznych posiada funkcję skanowania heurystycznego umożliwiającą identyfikację
nieznanych jeszcze zagrożeń.Nie jest aż tak skutecznym rozwiązaniem, lecz wystarczającym dla wielu domowych użytkowników.

Istnieje wiele innych darmowych antywirusów te, które wymieniłem są najczęściej pobierane.

sPeRaCz

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
23
Z mojego doświadczenia wiem, że nie wspomina się o ClamAv. A jest pierwszy (o ile nie jedyny) zestaw narzędzi zabezpieczających dla systemów Unix/Linux oraz Windows na licencji GPL (i podobnych). Co do skuteczności ! Dopóki sami nie sprawdzicie (z niecierpliwością oczekuję na test) to się nie przekonacie.

Do góry