Dokument na licencję

slawus

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Witam!
Jestem początkującym fanem Waszej strony i mam na początek pytanie, co jest formalnym dowodem (dokumentem), że jestem legalnym posiadaczem programu np. FlipPowerpoint 1.2 tylko dziś na GAOTD za Darmo lub innych zdobytych tą drogą?
Pozdrawiam
SG

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30010
Miasto
Trololololo
O jaki dokument ci chodzi,jeśli o potwierdzenie legalności licencj to raczej nie ma żadnego potwierdzenia .Pozostaje tylko stronka serwisu i wytłumaczenie że ten serwis codziennie udostępnia za friko programy

slawus

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Witam!
... czyli wystarczy powoływać się na Waszą stronę i jedynym dowodem na przyszłość, że dany produkt posiadam legalnie jest HISTORIA PROMOCJI na waszej stronie głównej.
Tak mam to rozumieć?
Pozdrawiam...

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30010
Miasto
Trololololo
Jeśli chodzi i promocje z GAotd powołujesz się na stronkę GAOTD

Powołujesz się na te strony które organizują te promocje

My tu tylko opisujemy gdzie są promocje

Co innego konkursy które organizujemy

Mogę wiedzieć dlaczego o to pytasz?

helium

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
2611
Miasto
Kraków
slawus napisał:
Witam!
... czyli wystarczy powoływać się na Waszą stronę i jedynym dowodem na przyszłość, że dany produkt posiadam legalnie jest HISTORIA PROMOCJI na waszej stronie głównej.
Tak mam to rozumieć?
Pozdrawiam...
coś ty taki wypłoszony ?. Jeżeli uda ci się wygrać licencję na tej stronie to wiadome że będziesz w bazie danych Autora Programu (twoja licencja) więc sprawa jest prosta. Wszystkie inne programy dostępne na stronie to różnego rodzaju promocje lub linki do innych konkursów więc śpij spokojnie.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30010
Miasto
Trololololo
slawus napisał:
OXYGEN THIEF napisał:
...

...Przykre doświadczenia... ;(
Dzięki za odpowiedź...
Pozdrawiam

Hm................ mógłbyś to opisac ( możesz podesłać mi na PM ) ciekawi mnie to

Opdpowiedzialność bierzemy tylko za konkursy które organizujemy

slawus

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
... może innym razem. Prawda jest taka, że z takich promocji jak np. daje strona GAOTD korzystam po raz pierwszy.
Mam jeszcze jedno pytanie w dotyczącej promocji GAOTD - bo z nimi się nie dogadam (język) :)
Rozumiem, że działanie pliku setup z w paczce np. ostatniej promocji jest ograniczone w czasie. Co będzie z "posiadaniem" takiego instalatora, gdy pre-instaluję mój komputer i będę chciał mieć program ponownie. Na przykład gdy odpala się program setup po czasie to wyskakuje informacja: Giveaway period for this software is over, please check our web-site for a new giveaway. Zatem klapa...
Czy może czegoś nie rozumiem w tych promocjach...

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30010
Miasto
Trololololo
GAOTD organizuje 24 godzinne promocje ,to znaczy że w ciągu 24godzi musisz zainstalować program,tak twierdzą.

większość programów które wystawiają można zainstalować w innym dniu po zastosowaniu kilku trików

dla przykładu jeśli w pliku txt z promocji GAOTD znajduje się serial do programu to wystarczy pobrać instalke ze strony producenta i program działa normalnie( nawet gdy jest już dawno po promocji )

wczoraj było inaczej GAOTD podało link do strony gdzie mogłeś uzyskać kod do programu,klucz działa i będzie działać z tym programem nawet jak zainstalujesz program za 300 dni.Czasem trzeba wyciągnąc prawdziwą instalkę aby obejść limit.Działa z 99% programów z GAOTD

A

Anonymous

Jako ciekawostkę dodam tylko,że podczas instalacji programów z GAOTD w folderze C:\Documents and Settings\"Twoja nazwa"\Ustawienia lokalne\Temp pojawia się "ukryty" plik o rozszerzeniu .tmp (podkreślam - ukryty),który znika po zakończeniu instalacji... nazwa? wexx.tmp gdzie xx - jakaś liczba...dokładnie nie pamiętam...
Wystarczy wtedy skopiować ten plik na pulpit i zmienić rozszerzenie na .exe... i mamy gotowy instalator...
Na ten 1% też jest pewien sposób...może nie na wszystkie,ale część na pewno dałoby się uratować...nie sądzę jednak,żeby kogoś interesował 1% więc sobie odpuszczam :D

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30010
Miasto
Trololololo
Caramba3 napisał:
Jako ciekawostkę dodam tylko,że podczas instalacji programów z GAOTD w folderze C:\Documents and Settings\"Twoja nazwa"\Ustawienia lokalne\Temp pojawia się "ukryty" plik o rozszerzeniu .tmp (podkreślam - ukryty),który znika po zakończeniu instalacji... nazwa? wexx.tmp gdzie xx - jakaś liczba...dokładnie nie pamiętam...
Wystarczy wtedy skopiować ten plik na pulpit i zmienić rozszerzenie na .exe... i mamy gotowy instalator...
Na ten 1% też jest pewien sposób...może nie na wszystkie,ale część na pewno dałoby się uratować...nie sądzę jednak,żeby kogoś interesował 1% więc sobie odpuszczam :D

dokładnie tak się wyciąga większość instalek z GAOTD,czasem trzeba też poszperać w rejestrze :D

ptr

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
OXYGEN THIEF napisał:
slawus napisał:
OXYGEN THIEF napisał:
...

...Przykre doświadczenia... ;(
Dzięki za odpowiedź...
Pozdrawiam

Hm................ mógłbyś to opisac ( możesz podesłać mi na PM ) ciekawi mnie to

Opdpowiedzialność bierzemy tylko za konkursy które organizujemy

Pewnie chodzi mu o nalot "pałer rengersów " na akademik lub inny obiekt mieszkalny.
A co do głównego wątku też mnie to ciekawi, czy zwycięzca konkursu dostaje jakiś dowód licencji poza serialem ?
I czy sponsor licencji konkursowych wymaga podania danych osobowych ?

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30010
Miasto
Trololololo
Czasem jest tak że producent przesyła klucze i my je rozdajemy ,ale też jest tak że producent wymaga podania danych i sam wysyła licki

Do góry