Ostatnio zauważyłem taką dziwną (chińskim pisaną - nie wiem co znaczy i za co odpowiada) usługę wyłączyłem ją ale czy można ja wyrzucić z usług i skąd się mogła wziąć
czy ktoś już miał coś takiego.
też miałem taką usługę - usunąłem ją ręcznie w rejestrze (instalowałem parę programów min: herdProtectScan, BlueStacks, PotPlayer - może to od któregoś z nich)
może jest tak jak napisał polister1981, musisz pogrzebać w rejestrze aby ją wywalić choć też jest jeszcze jeden sposób.
Kopiujesz jej nazwę (z tego okienka właściwości tam gdzie jest nazwa usługi). Potem klikasz Menu Start - Uruchom i wpisujesz cmd.Otworzy się okienko i tam wpisujesz sc delete (tu nazwa usługi) i klikasz Enter.Teraz już powinna zostać wywalona.Pamiętaj jednak że jak masz zainstalowany program który jej wymaga to on przestanie prawdopodobnie działać.aha, usługa musi być wyłączona zebyś mógł ją usunąć.
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.