Dziwny problem z przeglądarką Chrome

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Witam !

Ostatnio miałem problemy z Firefoxem i przesiadłem się na Chroma i mam dylemat :scratch
Otóż , kiedy chcę przyznać na naszym Forum pochwałę użytkownikowi a w jego poście był zamieszczony fragment opisu programu z np: Instalki.pl to po zaznaczeniu opcji czy chcesz aby użytkownikowi przyznać pochwałę i kliknięciu Tak jestem przeniesiony na Instalki i nie mogę wysłać pochwały w żaden sposób :wariat
O co tu chodzi i co z tym zrobić ??
Proszę o pomoc i :dziękuję

graf

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Tadek59 napisał:
Witam !

Ostatnio miałem problemy z Firefoxem i przesiadłem się na Chroma i mam dylemat :scratch
Otóż , kiedy chcę przyznać na naszym Forum pochwałę użytkownikowi a w jego poście był zamieszczony fragment opisu programu z np: Instalki.pl to po zaznaczeniu opcji czy chcesz aby użytkownikowi przyznać pochwałę i kliknięciu Tak jestem przeniesiony na Instalki i nie mogę wysłać pochwały w żaden sposób :wariat
O co tu chodzi i co z tym zrobić ??
Proszę o pomoc i :dziękuję
Nie tylko Ty tak masz, u mnie jest to samo. Jakiekolwiek kliknięcie w polu z pochwałą, powoduje przeniesienie na taką oto stronkę:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

A robię to na przeglądarce Firefox tu:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

A

Anonymous

Ja mam tak samo, wina leży chyba po stronie forum a nie po naszej skoro więcej osób tak ma, więcej napisałam Ci na PW

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Dzięki za szybką odpowiedź , czyli może OXY coś w tym temacie powie :klawik.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30545
Miasto
Trololololo
Już powinno działać.

Do góry