EaseUS Todo Backup Workstation 5

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Witam !

Mam problem z tym programem i nie mogę go używać , otóż jest tam opcja związana z zalogowanym użytkownikiem , trzeba podać login i hasło a ja nie mam ustawionego loginu ani hasła . Startuję z Windowsem normalnie , komp jest tylko mój i nie mam potrzeby ustawiania takich rzeczy a co ciekawe muszę to zrobić kiedy chcę aby program robił automatyczny backup raz na tydzień , zmuszony byłem go odinstalować , bo zaczął mieszać w systemie .
Mam Windows 7 64 bitowy .

Proszę o pomoc

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30484
Miasto
Trololololo
a kiedy dokładnie ta kopia się wykonuje, przy włączaniu systemu, wyłączaniu, po zalogowaniu, wylogowaniu ?? Tam w sumie jest trochę tego do wyboru.

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Login do systemu to jest nazwa użytkownika, nie utworzysz konta w żadnym Windows jeśli nie wpiszesz nazwy konta, a hasło może być puste, jeśli go nie ma.

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Emmers napisał:
Login do systemu to jest nazwa użytkownika, nie utworzysz konta w żadnym Windows jeśli nie wpiszesz nazwy konta, a hasło może być puste, jeśli go nie ma.

Hasło zostawiam puste ale to nic nie daje , program dopomina się hasła oczywiście pomijam , a potem jak startuje Windows dzieją się cuda mam problem żeby w ogóle dostać się do systemu .

Przemyślałem i odpuszczam , mam z tym programem zbyt dużo problemów .

Przesiadłem się z powrotem na Paragon System Backup Special Edition 10.5 i tu problemów nie mam , musiałem jedynie wypalić płytkę tzw:ratunkową .

Dzięki za pomoc i reakcję zamykamy temat :dziękuję

Do góry