Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
41831
Miasto
Gdzieś w Polsce
okladkaFF485.png

Aplikacja Faktury 2017 to rewelacyjny bezpłatny program do wystawiania faktur, który bez żadnych opłat może być wykorzystywany w firmie. Aplikacja może działać na jednym lub na wielu stanowiskach połączonych w sieć. Daje możliwość tworzenia faktur sprzedażowych, zakupowych, proform i rachunków w formie PDF oraz wysyłki faktury przez email do klienta bezpośrednio z programu! Umożliwia korzystanie z wielu kont bankowych i wielowalutowych kas przy ewidencjonowaniu zapłat. Wystawia faktury w PLN, EUR i wielu innych walutach, korzystając automatycznie z kursów NBP. Wbudowany magazyn usług/towarów pozwala na ewidencję asortymentu i szybkie wystawianie faktur.
Zawiera rewolucyjną możliwość drukowania kodów QR na fakturze do PŁATNOŚCI MOBILNYCH za pomocą smartfona!
Aplikacji można także używać do rozliczania faktur, kontaktu z klientami, monitorowania płatności, wysyłania mailem przypomnień zapłaty, tworzenia zestawień sprzedaży, a także do ewidencjonowania własnych kosztów i wydatków, czy to w postaci faktur zakupowych czy dokumentów kasowych.
Zintegrowany moduł do analiz pozwala na wykonywanie graficznych analiz danych na podstawie faktur, takich jak obroty, wartościowość klientów, wizualizacja sprzedaży z podziałem na województwa lub miasta, czy analiza sprzedaży towarów i usług.
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

lugger

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1526
Camel podaj link do strony bo jakoś nie widzę. A mówiła żona mniej tego kompotu z suszu abym pił :)

lugger

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1526
Dalej nie chwytam. Podałeś mi link do download-u a obok jest cennik. Nawet przy pobieraniu jest napisane oprogramowanie licencjonowane - płatne. Myślę, że sugestia pochodzi z 3 okienka ale tylko trial na testy. Program bardzo dobry (używam go w firmie) ale jeszcze nie słyszałem o tym aby był free. cy. org "Aplikację Faktury Premium 2018 lub Firma 2018 możesz zainstalować i testować na swoim komputerze bez żadnych zobowiązań. W trybie bez licencji program udostępnia całą posiadaną funkcjonalność, a jedynie czas działania jest ograniczony do 30 dni"

Ostatnia edycja:

al

Marszałek Forum
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
11525
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Program jest darmowy ale ma ograniczenia do 15 faktur na miesiąc czyli w praktyce nie za dużo. Oczywiście w zależności od prowadzonej działalnością. Jednak w wielu przypadkach to zdecydowanie za mało. Piszę to z własnej perspektywy. Trzeba zapłacić żeby dostać w pełni funkcjonalny program.

Do góry