F-Secure Internet Security pytania

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
217
Czy F-Secure Internet Security 2014/2015 jest lekki? Czy działa w chmurze? Zdaje mi się, że 2013 miał w opisie, że w chmurze, a teraz nic na ten temat w opisie nie ma.

Przy okazji, do zestawu AppGuard + MBAM na żądanie dodać lepiej F-Secure Internet Security czy Webroot (ten chyba w chmurze działa). Zależy mi na lekkości czyli cloud. :dziwak

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
alberto napisał:
Czy F-Secure Internet Security 2014/2015 jest lekki? Czy działa w chmurze? Zdaje mi się, że 2013 miał w opisie, że w chmurze, a teraz nic na ten temat w opisie nie ma.

Przy okazji, do zestawu AppGuard + MBAM na żądanie dodać lepiej F-Secure Internet Security czy Webroot (ten chyba w chmurze działa). Zależy mi na lekkości czyli cloud. :dziwak

@alberto jaki system ?
odpowiem Ci cytując odpowiedź na moje zadane pytanie odnośnie zabezpieczeń w Win 8.1
ja bym dał appguard + hitman raz w tygodniu+ mbam raz w miesiacu + wtykę. OStatecznie, ale to ostatecznie Miśka Cloud tak dla picu, higieny by przypadkowo nie rozesłać komuś wirusa, który appguard zablokuje.

sam posiadam taki zestaw AppGuard + HitmanPro + MBAM /obydwa na żądanie/ + TrafficLight + to co ma win 8.1 i nic nie łapię :dziwak
wystarczy zdrowy rozsądek i AV nie potrzebny :wariat
nie ma sensu się bunkrować :dziwak

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
to nie moja działka :zawsty
ale wszystko ma się podobnie :piwko

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30538
Miasto
Trololololo
Do AppGuarda i MBAM'a wystarczy coś w chmurze czyli bezpłatna Panda Antivirus (kiedyś znana jako Panda Cloud) lub webroot z promocji.

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
217
OXYGEN THIEF napisał:
Do AppGuarda i MBAM'a wystarczy coś w chmurze czyli bezpłatna Panda Antivirus (kiedyś znana jako Panda Cloud) lub webroot z promocji.

Noi tak mam: Webroot, AppGuard i MBAM na żądanie.
Miałem kiedyś KeyScramblerra, ale pojawiły się kłopoty z klawiaturą.
Czy gdzieś mam w tym zabezpieczenie antikeyloggerowe? Czy czegoś jeszcze potrzebuję?

Do góry