note: We choosed the next compliant user up to find 15 winners. The list below is the real list of the winners:
terieron…………..
samkr8………….
darpan1118……………
Congtri2008…………
rggsoft………….
j.lelono…………..
marconi_7………. didn’t win, reason: not subscribed to the email feeds
johnreed3781………. didn’t win, reason: not subscribed to the email feeds
slawus63……………..
rkr3……………..
idriskurtum……………….
pramothp…………… kaboom057@hotmail.com………. didn’t win, reason: not subscribed to the email feeds
mctsmlatimer…………….
cipriansorin………. didn’t win, reason: not subscribed to the email feeds
funskey………………..
luongvanhung2009…………….
icesbitt………………
l_garber………. didn’t win, reason: not subscribed to the email feeds
why.felt………. didn’t win, reason: not subscribed to the email feeds
rui_fonseca………………
Gratulacje zwycięzcom
Witam
Mam pytanie do bardziej doświadczonych "Konkursowiczów". Jak dotąd nie otrzymałem żadnego klucza itp., mimo, że jestem jednym z "zwycięzców" konkursu. Natomiast na tej stronie pojawiła się taka odpowiedź w tej kwestii (nie wiem, czy ogólna, czy do jednego z forumowiczów - nie wyłapałem kontekstu):
TipRadar says:
July 1, 2011 at 5:57 am
Hello, if you are a winner, you can contact the developer directly, asking for it (they have all the winners email). Checl also the spam folder. Let me know.
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.