Filozofia filozofa

Status
Zamknięty.

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4459
Miasto
Polska
Nie będę zaśmiecał tak zacnego postu z życzeniami dla Babć...

ktośtam napisał:
Filozof napisał:
Jesteście obrzydliwi z tymi fotkami.

Babcie trzeba kochać, ale moja umarła prawie trzydzieści lat temu. Nad jej grobem mam tańczyć i się bawić. :k......

Durne życzenia i durny zwyczaj z tymi rocznicami - ojciec, matka, dziadek,babcia (niedługo może kochanek ojca czy kochanka matki mają sobie robić dobrze, w końcu gender to gender, jest gender czy inna swołocz. Służy to tylko do wyciągania kasy w różnych formach.

No chyba, że portal Boskiego OXY, zamienia się w przystań niedorozwiniętych emocjonalnie gimbusów,lemingów, nadludzi z PO :hippie
Niby filozof a jednak buc i prostak :hippie
I gdyby nie ten wątek, to bym zupełnie zapomniał, że jutro takowe święto jest w Polszy i bym do babci nie zadzwonił :dziwak

Bucem być, albo nie być!
Jest to filozofia, czy nie jest?

Dzięki Ktosiu...

Filozof napisał:
Jesteście obrzydliwi z tymi fotkami.

Babcie trzeba kochać, ale moja umarła prawie trzydzieści lat temu. Nad jej grobem mam tańczyć i się bawić. :k......

Durne życzenia i durny zwyczaj z tymi rocznicami - ojciec, matka, dziadek,babcia (niedługo może kochanek ojca czy kochanka matki mają sobie robić dobrze, w końcu gender to gender, jest gender czy inna swołocz. Służy to tylko do wyciągania kasy w różnych formach.

No chyba, że portal Boskiego OXY, zamienia się w przystań niedorozwiniętych emocjonalnie gimbusów,lemingów, nadludzi z PO :hippie

Boski OXY bo thief?
Wiem, monopol na rozwiniętych ma PiS, pozbawiony gimbusów, lemingów, nadludzi. Tych ostatnich nie ma, są natomiast takie rozwinięte untermensche (podludki). Kogoś mi przypominasz filozofku z Torunia.

723lji9.png

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
634
Miasto
okolice internetu
No chyba, że portal Boskiego OXY, zamienia się w przystań niedorozwiniętych emocjonalnie gimbusów,lemingów, nadludzi z PO

Co racja to racja. Ale bez polityki (podobno zabroniona na tym portalu???), agresji, nienawiści, osobistych wycieczek co do wieku i pochodzenia, za to bez owijania w bawełnę - powiem tak: z filozofem rozmawia się jak filozof, a z (.)ujem jak (.)uj. Każdy znajdzie swojego partnera do rozmowy, na swoim poziomie.

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12602
Miasto
Somewhere over the rainbow.
budimex napisał:
Co racja to racja. Ale bez polityki, osobistych wycieczek co do wieku i pochodzenia, za to bez owijania w bawełnę - powiem tak: z filozofem rozmawia się jak filozof, a (.)ujem jak (.)uj. Każdy znajdzie swojego partnera do rozmowy, na swoim poziomie.

To słowo pisze się przez "ch" więc jednej kropki Ci zabrakło :dziwak

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
634
Miasto
okolice internetu
To słowo pisze się przez "ch" więc jednej kropki Ci zabrakło

Większych problemów nie masz? A ja pytam: gdzie są moderatorzy, że dopuszczają do takiego rynsztoka?

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30605
Miasto
Trololololo

marsellusaliveinНиш

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
37
Daje Wam mój miecz (choć nie wiem o co chodzi) i wtapiam się w tłum :szydera

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4459
Miasto
Polska
budimex napisał:

Większych problemów nie masz? A ja pytam: gdzie są moderatorzy, że dopuszczają do takiego rynsztoka?

Jeśli masz na myśli słowo buc, to bardzo przepraszam ale to dawniej zdecydowanie wulgarne określenie jest obecnie uznawane za potoczne i niedrastyczne.
Vide:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Są też inne znaczenia tego słowa, ale jakem Krakus z krwi i kości, słowo buc oznacza na pewno człowieka zarozumiałego, pyszałkowatego, tępego, głupiego; innymi słowy : zarozumialca. :jezyk :wariat :dziwak

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
634
Miasto
okolice internetu
Czy naprawdę nie masz nic lepszego do roboty oprócz roztrząsania w nieskończoność kwestii kropek?

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12602
Miasto
budimex napisał:

Widzę. że kolega wrażliwy. W takim razie biorę miecz, który podarował marsellusaliveinНиш i idę wycinać dolinę o której wspomniał OXY. I pamiętaj co złego to.... antbil :francuz

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4459
Miasto
Polska
al_arsen napisał:
budimex napisał:

Widzę. że kolega wrażliwy. W takim razie biorę miecz, który podarował marsellusaliveinНиш i idę wycinać dolinę o której wspomniał OXY. I pamiętaj co złego to.... antbil :francuz

I Ty, al_arsenie, przeciwko mnie? :)

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12602
Miasto
antbil007 napisał:
I Ty, al_arsenie, przeciwko mnie?

A nigdy w życiu. Ja już psychicznie nie wytrzymuję a wiem, że Ty dasz sobie radę więc na Ciebie zgoniłem :piwko

A

Anonymous

Antbil007-nie bredź i nie porównuj Filozofa ze Slawektorem...wiem ,że go nie lubisz ale taki światowy człowiek jak Ty powinien zachowywać konwenanse i przynajmniej publicznie oddzielać ziarna od plew.

Filozof-Ty to jesteś niezły zakręt...onegdaj pouczałeś nas tutaj o modnych smartfonach za 2500 zeta (które każdy według Ciebie powinien mieć :szydera) a teraz się mądrzysz na temat życzeń i poniżasz od gimbusów i lemingów.A to przecież wizytówką tych dwóch ostatnich grup społecznych jest posiadanie słuchawki za średnią krajową...widzę elementarną sprzeczność w Twoim bajdurzeniu.

Budimex-nie definiuj z łaski swojej naszego Forum słowem rynsztok.Jak Ci się nie podoba merytoryczna zawartość naszych postów to droga wolna...znajdziesz w necie masę stron które zaspokoją Twoje wysublimowane poczucie smaku.

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4459
Miasto
Polska
Hornet napisał:
Antbil007-nie bredź i nie porównuj Filozofa ze Slawektorem...wiem ,że go nie lubisz ale taki światowy człowiek jak Ty powinien zachowywać konwenanse i przynajmniej publicznie oddzielać ziarna od plew.

Filozof-Ty to jesteś niezły zakręt...onegdaj pouczałeś nas tutaj o modnych smartfonach za 2500 zeta (które każdy według Ciebie powinien mieć :szydera) a teraz się mądrzysz na temat życzeń i poniżasz od gimbusów i lemingów.A to przecież wizytówką tych dwóch ostatnich grup społecznych jest posiadanie słuchawki za średnią krajową...widzę elementarną sprzeczność w Twoim bajdurzeniu.

Budimex-nie definiuj z łaski swojej naszego Forum słowem rynsztok.Jak Ci się nie podoba merytoryczna zawartość naszych postów to droga wolna...znajdziesz w necie masę stron które zaspokoją Twoje wysublimowane poczucie smaku.
Holo, hola, hola. Sławektor to nie cały Toruń. Tak więc kto tu bredzi.

A

Anonymous

antbil007 napisał:
Holo, hola, hola. Sławektor to nie cały Toruń. Tak więc kto tu bredzi.
Antbil-nie denerwuj się.Przecież wiem,że jak piszesz Toruń to myślisz Slawektor (bez urazy dla Ojca Dyrektora :szydera)

Status
Zamknięty.
Do góry